Zamena za Le Taleka stiže iz Cvajte!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.05.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crveno-beli na pragu angažovanja još jednog pojačanja za narednu sezonu. Univerzalac koji bi trebalo da "uskoči" na mesto Damjana Le Taleka stiže iz nemačke Cvajte.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Manje od dvadeset dana ostalo je do trenutka kada će Vladan Milojević ponovo okupiti igrače Crvene zvezde i započeti sa njima pripreme za novu sezonu i zbog toga ne treba da čudi što u Ljutice Bogdana užurbano rade na dovođenju pojačanja.

Prva lasta bi trebalo da bude Dušan Jovančić, dosadašnji kapiten Vojvodine, a za njim bi mogli da stignu još dvojica fudbalera koji su u prošlosti nosili dres novosadske "Stare Dame".

Jedan je Dejan Meleg koji u narednom periodu treba da dogovori model rastanka sa Kajzerisporom, a po istom principu bi i Slobodan Medojević (27) trebalo da se približi crveno-belima.

"Žurnal" piše da bivši mladi reprezentativac Srbije dogovara model raskida ugovora sa Darmštadom, ali i da su pregovori sa Zvezdom praktično već privedeni kraju.

Ukoliko se ne dogodi nešto neočekivano, bivši kapiten Vojvodine trebalo bi da stavi potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom odmah nakon raskida saradnje sa nemačkim drugoligašem i time popuni prazninu nastalu odlaskom Damjana Le Taleka.

Slobodan Medojević može da pokrije pozicije zadnjeg veznog i štopera, a njegovo dovođenje ne bi značilo da Zvezda odustaje od angažovanja još jednog štopera.

Više o tome ko je Zvezdin "pik" za štopersku poziciju mogli ste da čitate u vesti koja se nalazi u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar_83
Wednesday, 23.05.2018
15:07

Igracim iz Cvajte pravimo ekipu za napadanje Lige Sampiona- to mora da izadje na dobro! Samo ne mogu da se setim koji je klub koji je ikada igralo LS, pravio slicne poteze ... Mozda se setim uskoro...Ako se setim, dolazim da javim!!!

avatar
Man.United99
Wednesday, 23.05.2018
17:48

A odakle je došao Stojkovic? Iz Bayerna mozda