"Zakopane ratne sekire" - Krstajić povukao pravi potez!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.09.2018.
13:21
Izvor: Sportske.net

Bilo je kritika na račun poteza koje je selektor reprezentacije Srbije povlačio od preuzimanja državnog tima, ali poslednji zaslužuje veliku pohvalu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije trebalo bi da dočeka naredne dve utakmice u Ligi nacija jača za iskusnog vezistu koji je nedavno ušao u sukob sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Strateg "Orlova" i Luka Milivojević "zaratili" su pred početak takmičenja u Ligi nacija što je podiglo veliku prašinu i pokvarilo atmosferu u državnom timu.

Boravak u Londonu na dodeli FIFA nagrada "The Best" selektor Krstajić iskoristio je za razgovor sa vezistom Kristal Palasa. Izvor lista "Informer" prenosi da je sastanak prošao odlično i da su "zakopane ratne sekire".

"Susret u Londonu je dobro prošao i selektor će vratiti Milivojevića u državni tim. Svestan je koliko je Luka važan za igru 'Orlova', što se najbolje videlo protiv Rumunije", objasnio je izvor pomenutog lista.

Tako nešto moglo se naslutiti na osnovu izjava koje je Mladen Krstajić dao u utorak, nakon završetka posete Londonu gde je boravio sa sportskim direktorom FSS Darkom Kovačevićem.

Selektor je osim Luke Milivojevića pominjao i Mijata Gaćinovića, a videćemo da li će za oktobarske mečeve u nacionalni tim zvati Vladimira Stojkovića i Matiju Nastasića.

Sledeće dve utakmice u Ligi nacija reprezentacija Srbije igra u gostima protiv Crne Gore (11. oktobar) i Rumunije (14. oktobar).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ИступањеЈединоРешење
Thursday, 27.09.2018
23:03

Od Matica niko, od Milivojevica Fejsa, mozda cak i Radoja. Nama tu ne treba jos jedan zadnji vezni nego jedan box-to-box veznjak, u tome je caka. Da me ubije Bog ako znam sta je ovde sporno...

avatar
obradovicv
Wednesday, 26.09.2018
14:48

I sta je tu pravi potez? Nista nije razjasnjeno i sve opet krece ispocetka, vrtimo se u krug, i dalje ce nam menadzeri sastavljati ekipu

avatar
ИступањеЈединоРешење
Wednesday, 26.09.2018
13:26

Kako se videlo protiv Rumunije? Bas se protiv njih videlo da moze i bez njega i Matica.

avatar
ddr16
Wednesday, 26.09.2018
13:47

cak ni rumune koji su ocajni nismo pobedili. imamo dva odlicna igraca na toj poziciji koji igraju u jednoj od najjacih liga na svetu,ali mi moramo nesto da pametujemo i isprobavamo alternativna resenja,kao da hrvati ne zovu modrica i rakitica,jer eto mogu i badelj i brozovic da igraju tu...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 26.09.2018
19:31

Uporedio si Modrića i Rakitića sa Milivojevićem i Matićem hahahaha.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.09.2018
17:20

Ti si zadovoljan igrom i rezultatom protiv Rumuna?

avatar
ИступањеЈединоРешење
Wednesday, 26.09.2018
16:40

Milivojevic ni ne treba da igra od pocetka, a i Matic bi mogao malo da zapne jer vrlo cesto nije na nivou igara iz kluba. Drugo resenje je da se malo drugacije rasporede igraci na sredini.