Zakazani TV prenosi - Dvanaest utakmica za dve nedelje, Izvisio samo Radnički?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.07.2018.
19:23
Izvor: Sportske.net

Četiri srpska kluba startuju ove nedelje u evropskim kvalifikacijama. Obezbeđeni prenosi iz Rige, Nikšića i Novog Sada. Šta je sa Radničkim?

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Prvog radnog dana tekuće nedelje na zvaničnim sajtovima srpskih televizija postavljene su informacije vezane za direktne prenose utakmica koje srpski klubovi igraju u evropskim kvalifikacijama.

Pisali smo juče kakva je bila situacija, ali danas imamo detaljne informacije i možemo reći da će ljubitelji fudbala u Srbiji, bez obzira na to za koga navijaju, u sredu i četvrtak moći da uživaju u direktnim prenosima sedam mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Šampion Srbije Crvena zvezda kreće iz Rige i direktan prenos utakmice sa Spartaksom obezbedila je TV Arena Sport.

Pored pomenute utakmice u Rigi, TV Arena Sport će istog dana raditi direktan prenos još tri utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

sreda, 11. jul (TV Arena Sport)
LE: Banants - Sarajevo 15.30
LŠ: Spartaks - Crvena zvezda 18.00
LŠ: Spartak Trnava - Zrinjski 18.00
LŠ: Suduva - APOEL 18.00

Već u četvrtak na teren će još tri srpska kluba ali nijedna od tri utakmice u kojima će učestvovati Partizan, Radnički i Spartak neće biti prenošena na TV Arena Sport.

Ova televizija u četvrtak prenosi duel 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Budućnosti (Crna Gora) i Trenčina (Slovačka), dok će direktni prenosi mečeva koje igraju srpski klubovi ići na RTS-u i Radio televiziji Vojvodine.

Medijski javni servis Srbije radiće prenos utakmice Rudar Pljevlja - Partizan na svom prvom kanalu, dok će na prvom kanalu RTV od 20:40 ići prenos duela Spartak ŽK - Kolerejn!

Kao što možete da vidite, Radnički iz Niša nije dobio prostor ni na jednoj od televizija, tako da ostaje da vidimo da li će se situacija promeniti do četvrtka.

Ono što već sada možemo da kažemo, to je da će revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Rudara (19. jul) prenositi TV Arena Sport.

Pored duela u Humskoj ova televizija će naredne nedelje prenositi još četiri meča kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

sreda, 18. jul (TV Arena Sport)
LŠ: Zrinjski - Spartak Trnava 19:00
LŠ: Sutjeska - Astana 20:00
LE: Sarajevo - Bananats 20:15

četvrtak, 19. jul (TV Arena Sport)
LE: Partizan - Rudar 20:30
LE: Osijek - Petrokub 20:45

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lav13
Thursday, 12.07.2018
08:10

Ide Radnicki na RTS 2 od 21:00. :)

avatar
nemam pojma
Tuesday, 10.07.2018
09:07

Kad bi kod nas stvari bile onakve kakve treba da budu, gledali bi multiprenos , Partizan na Areni 1, a na Areni 2 i Areni 3 Spartak ili Radnički sa multiprenosom, kao kod Lige Šampiona. Takve multiprenose bih očekivao i u domaćem prvenstvu. To bi značilo popularizaciju lige, a manje mesta za manipulacije i nameštanja. Komentatori u studiju bi odmah označavali sporne odluke, i to nepristrasno. Prvenstveno, utakmice bi vodili sportski novinari i komentatori u studiju sa stručnim konsultantima, pravedno i nepristrasno. Tako je recimo u Nemačkoj svaki vikend, ili u Italiji.

avatar
Dejan Rakic_fb
Monday, 09.07.2018
22:46

Sramota,ja sam navijac Partizana ali ovo nema smisla.Hocu da gledam Radnicki,ali nemogu jer nije iz jebenog Beograda.