Zakazana Skupština FK Partizan, ima li razloga za promene?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.12.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kraj godine je vreme kada se i u Partizanu svode računi, analizira učinak u proteklih godinu dana, tokom kojih crno-beli nisu osvojili nijedan trofej.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kako prenosi ''Žurnal'', redovna sednica Skupštine Partizana biće održana 23. decembra, u skladu sa svim protivepidemijskim merama, a zakazao ju je prvi čovek kluba Milorad Vučelić, koji se oporavio posle teške borbe sa koronavirusom.

Na terenu, Partizan je u proteklih godinu dana osvojio drugo mesto u domaćem šampionatu, opet iza Crvene zvezde, a u Kupu crno-beli nisu uspeli da odbrane trofej, pošto su u finalu poraženi od Vojvodine u penal-seriji. Od početka ove sezone, Partizan je opet u značajnom zaostatku za Zvezdom, koja za sada ima devet bodova više, a uz to crno-beli nisu uspeli da ponove prošlogodišnji učinak u Ligi Evrope, s obzirom da nisu stigli ni do grupne faze takmičenja.

To se, naravno, odrazilo i na prihode kluba, ali situaciju su popravili transferi, pre svih Strahinje Pavlovića za 10 miliona evra u Monako, pa Umara Sadika za pet miliona (plus eventualne bonuse) u Almeriju, a onda i Filipa Stevanovića za 6.5 miliona u Mančester siti.

Finansijska situacija će, svakako biti jedna od glavnih tema na Skupštini, očekuje se da se saopšti i procena aktuelnih dugovanja, da li je veća ili manja od prošlogodišnjih 31 milion evra.

Utisak je, ipak, da nekih bitnijih kadrovskih promena neće biti i da će aktuelna uprava nastaviti sa radom, bez obzira na sve probleme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 13.12.2020
17:35

Sns uprava ostaje i dalje da unistava klub.

avatar
Osijek 51
Saturday, 12.12.2020
22:05

Nikada niko svojom voljom nije napustio vlast i moc, a suvise su KOOPERATIVNI da bi ih NEKO DRUGI smijenio...... U normalnim uslovima bilo bi PROHUJALO SA VIHOROM, a bice nazalost ODAVDE DO VJECNOSTI....

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 12.12.2020
15:16

Pa dobro onih godina kada smo mi bili prvi C zvezda je menjala uprave na tri meseca, i opet nam nista nisu mogli a ovi prevaranti su u klubu 6 godini i niko ne pomislja da ih zameni, a vode klub katastrofalno ne samo sto nismo uzeli titulu tri god nego i zbog drugih stvari.A ko li se to pita da ostanu u klubu pitanje je mada svi znamo odgovor

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 12.12.2020
14:00

Ima, ali ne da promena bude kao što je N.Miletić zamenjen Miljkovićem, a bojim se da je to cilj zvezde koja pokušava da upravlja i Partizanom pošto upravlja svim ostalim klubovima u Srbiji. Sigurno ne Bjeković, Vukotić, Prekazi, Ilić, Đ.Tomić, Kralj i Ćirković da nam objasne kako je SL najregularnija na svetu, a zvezda pravi rekorder i time nam vređaju inteligenciju.

avatar
Petar Petar
Saturday, 12.12.2020
14:20

To im je najmanja greska koju su napravili, ako cemo iskreno. Po meni cak se moze podvesti kao pravi potez kad su resili Miletica da sklone sa beka. E sad, da li su morali Miljkovica na to mesto to je druga prica, ali po meni gore od celavog na toj poziciji ne mozes da napravis sve i da hoces...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.12.2020
15:32

Dodaj tu i Adija izdajnika.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.12.2020
12:47

Naravno da ima, svi do jednog da podnesu ostavku! 6 godina- dosta je bilo!

avatar
Old_school
Saturday, 12.12.2020
12:43

Samo bucku ne gasite tviter! Sve ostalo moze.