Zakazana sednica - Evo kada će Partizan saznati najvažniju odluku!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.04.2019.
11:58
Izvor: Sportske.net

Sledeća nedelja biće posebno važna za FK Partizan.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan uskoro bi trebalo da sazna da li će naredne sezone moći da nastupi u Evropi ukoliko se za nju izbori na terenu.

Čelnici vicešampiona Srbije uložili su ogroman napor u toku prethodnog meseca kako bi na vreme podneli zahtev za dobijanje evropske licence.

Partizan je zbog finansijskih problema bio u ozbiljnom cajtnotu, ali je na kraju klub uspeo da prikupi svu neophodnu dokumentaciju i da na vreme podnese zahtev za izdavanje evropske licence o kojoj odlučuje Komisija za licenciranje FS Srbije.

Menadžer za licenciranje u FSS Nenad Santrač rekao je za "Telegraf" da je veliki broj klubova konkurisao za evropsku licencu, a pritom je otkrio kada će biti donesena odluka.

"Ne mogu da otkrijem ko je sve poslao zahtev za licencu, jer procedura je još u toku, ali će sve biti jasnije 18. aprila za kada je zakazano zasedanje Komisije za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije", poručio je Santrač.

Partizan će na zasedanju predstavljati potpredsednik kluba i šef pravnog tima Vladimir Vuletić koji nosi velike zasluge za urađeno u postupku pripremanja podnošenja zahteva za licenciranje.

Ne treba zaboraviti da postoji i takozvana "druga šansa" u kojoj klubovi koji nisu aplicirali za licencu do 31. marta mogu naknadno da podnesu zahtev. Izvesno je da će "drugu šansu" čekati FK Vojvodina koji je tek početkom meseca uspeo da odblokira račun.

Komisiju za licenciranje klubova FSS čine predsednik Miljko Valjarević, potpredsednik Aleksandar Prekodravac i članovi Igor Radmanović, Dragoslav Pivić i Radovan Ivetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 10.04.2019
16:13

partizan dalje od treceg kola mozda nece moci tako da ne znam ni sta ce nam licenca

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 10.04.2019
12:43

Vuletic je postao i clan one sramne pravne komisije najviseg fudbalskog tela u Srbiji i njegov glas ce predstavljati i biti jedini glas protiv odluke da zvezdi bude doneta titula prvaka krnje Srbije, uskoro ce to biti i zvanicno.

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 10.04.2019
13:46

Zbog navijačkih strasti ti bi po tom rezonu priznao i titulu šampiona Vojvodine,čiji turnir je igran u isto vreme.Svašta.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 10.04.2019
14:44

Mozda treba da crtam da navijam za Partizan i da sam napisao da je ta komisija sramna.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 10.04.2019
14:42

Dobro je sto ce tu vaznu odluku doneti pravna komisija najviseg fudbalskog tela u Srbiji, a ne recimo, sud udruzenog rada.

avatar
ubipacijentic
Wednesday, 10.04.2019
12:24

Ne treba nama licenca ispadamo već u prvom kolu.Ovaj Tim treba kompletno zameniti i dovesti prave igrače ali bilo koga da dovedu treba vreme da se uigraju tako da će nam i naredna godina biti katastrofa!!!

avatar
ercov
Wednesday, 10.04.2019
14:33

Komplentno zameniti !? A ko ce ga to kompletno renovirati i sa kojim parama !? Da nece mozda ova amaterska uprava koja nema zasta da se ujede !? Daj, pusti te gluposti vec se okreni realnim problemima jer dok god oni budu vodili klub, Evropu zaboravi i razmisljaj o opstanku u prvih osam.