Zakazana promocija, Voždovac izabrao novog trenera!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.05.2019.
22:47
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, zanimljiv izbor.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Odmah po završetku sezone, u Voždovcu je došlo do velikih kadrovskih promena, a najveću pažnju izazvali su odlasci sportskog direktora Gorana Grkinića i dosadašnjeg šefa struke Dragana Aničića.

Iako je letnja pauza tek počela, čelni ljudi ''Zmajeva'' nisu mnogo oklevali kada je u pitanju izbor novog trenera.

Njihovo poverenje dobio je mladi trener, 35-godišnji Radomir Koković, koji će sutra na stadionu FK Voždovac biti i zvanično predstavljen javnosti na konferenciji za medije.

Koković je u finišu sezone vodio ekipu Zemuna, sa kojom je zabeležio i dve veoma ubedljive pobede (Mačva 5-1, Bačka 7-0) i bio nadomak opstanka, ali Zemuncima u poslednjem kolu nije bio dovoljan bod protiv Rada (1:1), pa je Dinamo iz Vranja otišao u baraž, a Zemun u niži rang takmičenja.

Ipak, Koković je vrlo brzo skrenuo pažnju na sebe, pa će u Voždovcu imati sjajnu priliku da u potpunosti potvrdi svoje trenerske kvalitete.

Skrenuo je Koković pažnju i izjavom posle pomenute utakmice sa Radom, kada je, između ostalog, rekao i ovo:

''Što se tiče same utakmice, neću da komentarišem. Ekipa Zemuna je pre mog dolaska na 13 utakmica dala četiri gola, a od mog dolaska u dve utakmice dali smo 12. Moji momci su igrali sjajno, niko o tome nije pisao. Pisalo se o tome da li je titula iz 1946. godine priznata ili nije. Zato neću ni da komentarišem utakmicu i igru, jer to nikoga ne zanima'', rekao je Koković proteklog vikenda.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke