Zakarić rizikovao šest meseci karijere, od danas zvanično u Partizanu!

Autor: Beta Beta
petak 03.08.2018.
14:56
Izvor: Beta

Novi fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je da je danas najsrećniji čovek na svetu zbog prelaska u taj klub.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Novi fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je da je danas najsrećniji čovek na svetu zbog prelaska u taj klub.

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Imao sam težak period u poslednjih mesec i po dana. Pregrmeli smo sve i došao sam u klub. Bilo je i drugih ponuda na stolu, ali čim su me obavestili da Partizan ima želju da budem deo svega ovoga, rekao sam sebi da želim da budem tu i ostale ponude sam stavljao sa strane. Bilo je teško, ali na zadovoljstvo svih smo završili ovo", rekao je Zakarić na promociji na stadionu u Humskoj.

Zakarić je potpisao ugovor na tri godine, a došao je iz sarajevskog Željezničara. Nosiće dres sa brojem 77.

"Svi znamo ko je Partizan, najveći klub na ovim prostorima i jedva čekam da se pridružim ekipi i dočekam prvu utakmicu. Nadam se da ću dati svoj maksimum i pomoći, kako sebi, tako klubu", kazao je Zakarić.

Sportski direktor kluba Ivica Iliev rekao je da su "kolege i prijatelji" iz igračevog bivšeg kluba uverene da je za sve strane najbolje da Zakarić predje u Partizan.

"Raduje me to što smo istrajali do kraja u nameri da ga dovedemo, a to je bilo uzajamno. Bio je spreman da rizikuje šest meseci svoje karijere, sve je učinio da postane igrač Partizana", rekao je Iliev.

Zakarić je ponikao u Širokom Brijegu, a potom je prešao u Dinamo Zagreb, koji ga je dva puta slao na pozajmice u bivši klub, kao i Lokomotivu i Zrinjski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Saturday, 04.08.2018
10:55

Ovaj će u Partizan odigrati nekoliko utakmica a na leto će raskinuti ugovor sa njim.

avatar
Osijek 51
Friday, 03.08.2018
21:55

Poslednja tri prelazna roka su katastrofalni, nijedan igrac nije pojacanje, tuzno je gledati tako staru i losu ekipu. Marko je imao u timu samo dva igraca dostojna Partizana, Milenkovica i Leonarda i sa njima je suvereno vladao , sada je sve prosjecno na niskom nivou. Zalosno je da Partizan nema klasicnu desetku od kako je otisao Moreira...

avatar
RIP KOBE
Friday, 03.08.2018
17:00

a kada ce neka prodaja tipa jankovic itd? tim nam je dosta slabiji nego prosle sezone cak!

avatar
bagra
Friday, 03.08.2018
18:28

Uh kada bismo prodali jankovica svanulo bi nam. Bili bismo duplo jaci bez njega

avatar
GillesSimon
Friday, 03.08.2018
15:19

Ponikao je u Kozari iz Gradiške, pa ga je tek onda kupio Široki.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 03.08.2018
15:18

Igrač za rotaciju sa Jankovićem i Tošićem kada se ovaj drugi oporavi. Partizan i dalje nema pravo levo krilo. Nedostaje i pravi defanzivni vezni kao i napadač-golgeter. Klub je totalno neozbiljno pristupio 3. kolu kvalifikacija za LE iako je bilo jasno da su Rudar i Trakai preslabi za Partizan. Po mom shvatanju fudbala Partizan u ovom prelaznom roku nije doveo nijedno pojačanje do sada jer ove koje je doveo nisu bolji od onih koji su u klubu na njihovim pozicijama ili koji su prodati sa tih pozicija, bar do sada nisu pokazali da su pojačanja: Valijente u odnosu na Mitrovića, Enake u odnosu na Vulićevića, Rikardo u odnosu na Tavambu dok Smiljanić još nije zaigrao, a Nikolić je premalo igrao da bih ga ispravno ocenio.

avatar
Dusan45
Friday, 03.08.2018
15:16

Na promociji svaka druga rec Ovaj, ovaj ovaj

avatar
Realan_PFC
Friday, 03.08.2018
17:12

pa sta nije jasno? zaboravio tekst sto mu ivica spremio ............. klasika sa svakim igracem koji potpise "dosao sam u najveci klub na ovim prostorima, sa najboljim navijacima,imao sam bolje ponude ali partizan je partian, ambicije kluba su ..." imaju negde stampani primerak izjave za medije, mogu da se kladim

avatar
Nedeljko Panic
Saturday, 04.08.2018
08:33

E pa nemoze svako da bude vezorecit kao vas nekoliko koji trolujete vasim komentarima.