Zakarić: ''Prija mi interes takvog, ogromnog kluba koji je nivo iznad!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.02.2019.
11:55
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Partizanov vezista bio na pragu odlaska iz Partizana ove zime.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Goran Zakarić će, posle svega, i na proleće biti jedan od najvećih aduta ekipe Partizana u borbi bar za jedan trofej u tekućoj sezoni.

Letos je među crno-bele stigao kada su pripreme bile već okončane, pa ove zime prvi put prolazi kroz kompletan pripremni period sa ekipom Partizana. Za sada je veoma zadovoljan onim što je urađeno.

''Moje prve pripreme sa Partizanom, one prave. Uslovi su super, što se tiče i hotela i terena, malo nas je vreme 'zezalo' par dana, ali sada je već nekoliko dana sunčano. Radimo dobro, treniramo, imamo još dve utakmice, sve ide kako treba.

Bilo je nekih manjih povreda kod pojedinih igrača, mislim da nije ništa strašno i nadam se da će što pre da se priključe nama. Došlo je do blagih upala tetiva, ne sme se ulaziti u trening dok se to ne stabilizuje, ali mislim da sve ide kako treba. Naš medicinski tim odlično radi, imamo super uslove i što se tiče teretane i terena i mislim da će se i Dača Pantić i Đole Ivanović vratiti vrlo brzo'', istakao je Zakarić u razgovoru sa Biljanom Obradović za TV Partizan.

Raspoloženje u ekipi je mnogo bolje posle pobede nad Šahtjorom (2:0).

''Mi smo došli ovde da se i taktički poboljšamo, pripremne utakmice se igraju svaka tri dana, nije jednostavno jer su nam u ovom periodu još teške noge. Bilo je lepo igrati protiv Šahtjora, dali smo dva gola iz lepih akcija, posed lopte je bio u njihovu korist, ali mi smo pružili veoma dobar otpor jednoj tako kvalitetnoj ekipi.

Ima dosta razlike kada igraš na neadekvatnom terenu protiv nekih manjih ekipa iz našeg šampionata. Protiv Šahtjora smo pokazali da možemo da igramo ravnopravno sa ekipama koje igraju u LŠ ili Ligi Evrope'', izjavio je Zakarić.

Kada je u pitanju ponuda koja je ove zime stigla za njega, pisalo se već da je ozbiljno zainteresovan bio turski Bešiktaš, koji je Zakarića upoznao kroz dvomeč u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ipak, Partizan posle nekoliko dana premišljanja nije želeo da se odrekne usluga svog veziste, Turci su na kraju dobili negativan odgovor.

''I ja sam par dana bio u neizvesnosti, ali prija mi da jedan tako veliki klub pokazuje interesovanje na moje usluge. Nažalost, nije došlo do transfera, ali nebitno, ja sam sada koncentrisan na Partizan, da se pokažem u što boljem svetlu ove polusezone, vezan sam još dve i po godine ugovorom i daću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju ciljeva koje smo zacrtali ove sezone.

Ali, naravno da godi takav interes jednog ogromnog kluba koji je nivo iznad i nadam se da će u budućnosti doći do novog pomaka u mojoj karijeri i da ću napraviti još jedan iskorak iz Partizana'', objašnjava Zakarić.

Na leto će, verovatno, biti ponuda i iz nekih drugih zemalja, ali Zakarić ne želi da se previše opterećuje time.

''Nemam neke određene klubove i želje, ali koja god ponuda da dođe, treba dobro da razmisliš. Svojim igrama želim da pokažem što više, ponavljam koncentrisan sam na Partizan i učiniću sve da pomognem u ostvarivannu ciljeva.

Od prvog dana kad sam došao, odmah sam osetio da su me momci prihvatili na najbolji način i s te strane sam prezadovoljan i nadam se da i ja vraćam istom merom, nadam se da će nam biti još bolje'', zaključio je Zakarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 05.02.2019
13:17

Kad igrac Partizana kaze da je jedan Besiktas nivo iznad njegovog kluba to dovoljno govori i o klubu i o igracu.