Zahović: ''Partizan, ljubav moja...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.07.2014.
11:19
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Kao i više puta ranije, tokom priprema crno-belih, i ovog leta je ekspediciju Partizana na Pohorju posetio nekadašnji fudbaler kluba iz Humske i slovenački reprezentativac Zlatko Zahović.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je prošlo više od 20 godina od kada je branio boje crno-belih, ljubav Zlatka Zahovića prema Partizanu ne jenjava.

Aktuelni sportski direktor slovenačkog Maribora pomno prati sva dešavanja u i oko kluba iz Humske, pa naravno, nije propustio ni ovu priliku da se u Sloveniji sretne sa ljudima iz Partizana i pruži im podršku uoči starta naredne sezone.

Tom prilikom je prisutnim novinarima još jednom potvrdio koliko zapravo voli Partizan.

''Partizan mi je od rođenja prva ljubav i tu ništa ne može da se promeni! Zato kada god mogu dođem da pogledam trening, vidim drage prijatelje, sa kojima sam mnogo toga proživeo u životu i mnogo mi znače. U eri modernih komunikacija nije mi teško da pratim dešavanja u klubu, kao da sam među njima i to me izuzetno raduje'', poručio je Zahović.

Novinari su pokušali da ga ''pecnu'' i podsećanjem na činjenicu da je u prošloj sezoni sa čak trojicom Slovenaca (Pečnikom, Kelharom i trenerom Stojanovićem) uspela da prekine šestogodišnju dominaciju Partizana. Ali, ni Zahović se nije dao.

''To su neki 'loši' Slovenci'', našalio se Zahović, a onda u znatno ozbiljnijem tonu istakao da je Nejc Pečnik zaista odličan igrač.

Inače, Zahović navija za Partizan i u ostalim sportzovima, ne samo u fudbalu, pa mu je teško pala i činjenica da crno-belih košarkaša naredne sezone neće biti u Evroligi.

''Verujem da je to samo jedna sezona pauze i da će Partizan već sledeće da igra Evroligu. Njima će nedostajati Parizan, jer atmosfera koju prave Grobari je najbolja u Evropi'', izjavio je Zahović.

Na kraju, da se podsetimo i vremena kada je Zahović branio boje Partizana...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke