Zagorčić: "U Novom Sadu će se uvek igrati ovakav fudbal"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.08.2015.
23:40
Izvor: Sportske.net

Strateg Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da će njegova ekipa nastaviti da igra dopadljiv fudbal sa puno golova kao što je to učinila u pobedi nad Partizanom.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Šef stručnog štaba superligaša iz Novog Sada Zlatomir Zagorčić izjavio je da su njegovi fudbaleri zaslužili večerašnju pobedu protiv Partizana i dodao je publika mogla da uživa u derbiju 5. kola.

Crveno-beli su slavili sa 3:2, a već posle 14 minuta igre imali su dva gola prednosti posle čega su prepustili inicijativu Partizanu koji se potrudio da se vrati u meč.

"Nismo svesno prepustili inicijativu Partizanu pošto smo do drugog gola uspevali da odigramo onako kako smo želeli. Međutim, posle toga je ušao neki strah u nas jer nismo verovali da možemo još kvalitetnije i bolje" ocenio je Zagoričić.

Drugo poluvreme donelo je mnogo novih uzbuđenja, još dva pogotka, i pregršt prilika na obe strane što je obradovalo Zlatomira Zagorčića.

"Drugo poluvreme je bilo drugačije, publika je imala šta da vidi. Puno šansi na obe strane i golova a to je ono što sam obećao, u Novom Sadu će se uvek igrati ovakav fudbal" dodao je trener Vojvodine.

Narednu utakmicu Vojvodina igra u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Danas smo nagrađeni sa tri boda ali se okrećemo narednoj utakmici protiv Čeha. Gledamo samo pravo" poručio je Zagoričić.

Vojvodina se nakon trijumfa nad Partizanom nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 14.08.2015
08:57

sta se bre palite , pisete neke hvalospeve , odbrane suplje kao svajcarski sir ... bolje da se vise ne igra takav fudbal ...

avatar
Branislav
Thursday, 13.08.2015
23:56

Ali zato kad cujem onog na Areni: ZivkoviCCCC, PartizaNNN, OzegoviCCCC, najezim se. Za vas je izmislio komentarisanje tekme cak i onaj Pantic. Bar se nije kreveljio...