Zagorčić očekuje trijumf nad "Čarapanima"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.04.2015.
17:33
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Povratnik na klupu Vojvodine Zlatomir Zagorčić izrazio je nadu da će njegov tim u predstojećem duelu sa Napretkom ostvariti novi trijumf u domaćem šampionatu.

fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski
fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada nastavlja borbu za mesto koje vodi u evropske kvalifikacije a sa tri boda manje u odnosu na trećeplasirani Čukarički "Lale" su pod teretom moranja u 22. kolu.

Nakon dva gostovanja sa kojih su doneli 4 boda izabranici Zlatomira Zagorčića na domaćem terenu dočekuju ekipu kruševačkog Napretka koja se bori za opstanak.

"Ekipa Napretka ne zaslužuje ovu poziciju na kojoj se nalazi. Imaju dosta individualaca koji su zaista kvalitetni igrači. Igraju dopadljiv i dobar fudbal" ocenio je trener Vojvodine.

Prvi međusobni susret dva tima završen je trijumfom Vojvodine rezultatom 0:1, a interesantno je i to da je Napredak na poslednjih šest gostovanja u Novom Sadu zabeležio isto toliko poraza uz samo jedan dat gol.

"Znaju se naše ambicije, bez obzira na sve okolnosti Vojvodina uvek traži i uvek ide na pobedu pa će tako biti i protiv Napretka" poručuje Zlatomir Zagorčić.

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između Vojvodine i kruševačkog Napretka zakazana je za četvrtak, 9. april, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke