Zagorčić: "Na pobedu već u prvoj utakmici"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.07.2015.
17:36
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da će njegovi izabranici pokušati da ostvare povoljan rezultat u Budimpešti i da će već u prvoj utakmici slaviti protiv ekipe MTK.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina otputovala je u sredu ujutru za Budimpeštu gde će izabranici Zlatomira Zagorčića u četvrtak uveče odigrati prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni.

Vojvodinu u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope očekuje okršaj sa ekipom MTK a trener Novosađana Zlatomir Zagorčić očekuje pobedu već u Budimpešti.

"MTK je slavno ime mađarskog fudbala, posle Ferencvaroša, najtrofejniji tim u zemlji našeg severnog suseda. Igraju organizovano, imaju iskustvo, ali sam ubeđen da je Vojvodina kvalitetnija i da ćemo već u prvoj utakmici u četvrtak uveče ići na pobedu" rekao je Zagorčić.

Novosađani su prošle godine eliminisani u drugom kolu kvalifikacija od strane slovačkog Trenčina koji je na domaćem terenu slavio 4:0, dok je utakmica u Novom Sadu završena pobedom Vojvodine rezultatom 3:0.

Kada je u pitanju kadrovska situacija trener Zlatomir Zagorčić u Budimpešti neće moći da računa na iskusnog Nina Pekarića i teško povređenog Sašu Ćurka, dok se u tim vraća Mirko Ivanić.

"Priključio sam se pre nekoliko dana timu i uverio se da su momci dobro trenirali na Zlatiboru. Trudim se da se što brže uklopim i verujem da ćemo proći u 2. kolo kvalifikacija za LE" rekao je Ivanić.

Utakmica MTK - Vojvodina zakazana je za četvrtak, 2. jul od 20.30 a put Budimpešte sutra će organizovano krenuti i navijači novosadskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke