Zagorčić: ''Eliminisali smo fantastičnu ekipu!''

Autor: Beta Beta
petak 07.08.2015.
00:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da je njegova ekipa eliminisala fantastičnu ekipu Sampdorije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DR
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DR

Povezane vesti

Vojvodina se plasirala u baraž za Ligu Evrope i pored poraza u revanšu od Sampdorije sa 2:0. Novosadska ekipa je prvi susret dobila 4:0.

"Eliminisali smo zaista fantastičnog protivnika. Svaka čast mojim momcima. Nisam se uplašio na početku, da imam strah, ne bih se bavio ovim poslom", rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice u Novom Sadu.

"Čestitam momcima i fantastičnoj publici. Imali smo ambijent koji Novi Sad dugo nije imao. Hvala publici, hvala Novom Sadu. Nadam se da će ovako biti i u narednim utakmicama", kazao je Zagorčić.

On je naveo da je očekivao opasnu i ofanzivnu Sampdoriju, za koju je istakao da je "pokazala da igra dobar fudbal".

"Pribojavali smo se pritiska u prvih 20 minuta i primili smo gol iz sopstvene greške. Sampdorija je apsolutno dominirala u igri, ali se posle situacija okrenula i donekle smo kontrolisali igru, imali šanse, koje nismo iskoristili", rekao je trener novosadske ekipe.

Zagorčić je rekao da nema posebnih želja pred žreb za narednu fazu.

"Kako onaj gore bude rekao, tako će i biti", naveo je trener Vojvodine.

Žreb za narednu rundu kvalifikacija održaće se u petak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 07.08.2015
10:29

Ovo sinoc nije valjalo, nista u timu nije funkcionisalo, mislili su lako cemo, da su se oni predali, a videli smo da su oni 100 puta spremniji nego li pre 7 dana, a sledece nedelje da se ponovo igra bilo bi 5:0 za Samdoriju...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 07.08.2015
10:05

Svaka čast Zagorčiću, nikada ti ružnu reč neću reći.