Zagorčali život Zvezdi, hoće li i Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.05.2017.
09:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Bivši fudbaler Partizana koji je u ulozi trenera Voždovca učinio veliku uslugu bivšem klubu poručio je da "Zmajevi" neće dati popust crno-belima u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon utakmica 4. kola plej-ofa Superlige Srbije došlo je do smene na čelu tabele čemu je u velikoj meri kumovao fudbalski klub Voždovac.

"Zmajevi" su pobedom nad aktuelnim šampionom (3:2) učinili uslugu Partizanu i omogućili mu da se domogne šampionske titule, ali bi vrlo lako već za vikend mogli da sapletu crno-bele na tom putu.

"Još imamo šanse za Evropu i svaki bod nam je važan. Protiv bilo koga da igramo, cilj nam je pobeda, pa bili to Crvena zvezda ili Partizan" poručuje Ilija Stolica.

Strateg Voždovca žali što se o klubu koji vodi ne piše malo češće u pozitivnom svetlu, jer "Zmajevi" zaista predstavljaju primer kako bi jedan klub trebalo da funkcioniše.

"Mi smo jedini klub koji je odmah dobio licencu i za Evropu i za našu ligu. Zato treba da se piše o Voždovcu, jer je primer kako jedan klub treba da funkcioniše, a ne jer je sad pobedio Zvezdu" dodao je Stolica.

Ekipa Ilije Stolice trenutno zauzima sedmo mesto na plej-of tabeli sa 26 osvojenih bodova, a Partizanu gostuje u okviru 5. kola doigravanja za titulu.

"Ovde smo gde smo, jer fudbalski svet nema veze sa fudbalom. Voleo bih da se piše o Voždovcu kao nekome ko je upisao važnu pobedu, a ne zbog nekih drugih klubova" poručio je strateg Voždovca.

Utakmica 5. kola plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Voždovca na programu je u subotu, ali je moguće da će zbog obaveza crno-belih u Kupu doći do promene termina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Monday, 08.05.2017
12:43

Za ovaj poslednji citat iz teksta mu skidam kapu do poda... Kakvi crni popusti, ljudi igraju za sebe valjda... Kad sudije grese u korist Zvezde, to nekako ispada samo na stetu Partizana, ko sisa tu ekipu sa kojom igraju, pa svi ostali su tu valjda samo da popunjavaju broj... Do skoro sam i verovao u suprotno, ali brdo (OBE NJEGOVE STRANE) su rakcina za srpski fudbal. I to ona u metastazi... Crvena strana ne moze da udje u grupnu fazu vec 10 godina, a ovi drugi majstori za 10 grupnih faza ostvarili fazon 4 pobede (pola od toga prosli put) i imali 2,3 remija, i to satro slave ko da su Sevilja ili Real...Nije vise ni smesno nego samo tuzno.

avatar
Djordje Stefanovic
Monday, 08.05.2017
12:23

To je Partizanov klub,pustice ako treba.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 08.05.2017
11:32

Tesko, osim ako Partizan promasi onakve sanse i primi onakve golove.

avatar
Djordje Stefanovic
Monday, 08.05.2017
11:28

Pa to je Partizanov klib isto kao u kupu pustice ih.

avatar
Monday, 08.05.2017
10:30

Utakmica je na programu u subotu, ali je moguće da će zbog obaveza crno-belih u Kupu doći do promene termina. Dobrodosli u lakrdiju od drzavice...