Zagonetni Milojević - Hoće li produžiti ugovor sa Zvezdom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.12.2017.
17:48
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS, zurnal.rs

Ovo pitanje jedno je od najvažnijih na Marakani do početka drugog dela sezone.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Naravno, za sada je u prvom planu dodatno jačanje tima za drugi deo sezone i ''evropsko proleće''. Ono što je za sada izvesno, to je povratak Milana Pavkova sa pozajmice iz niškog Radničkog, a mediji spekulišu i o Benu i Marinu iz Olimpijakosa, Ivaniću i Milunoviću iz BATE Borisova...

U senci svega toga je i ponuda čelnih ljudi Crvene zvezde Vladanu Milojeviću o produženju saradnje koja je letos potpisana samo na godinu dana.

Pre par dana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u intervjuu za ''Sportski žurnal'' otkrio da je Milojeviću  jasno stavljena do znanja želja da se aktuelni ugovor ''pocepa'', a da Zvezdin šef struke sam odabere na koliko će biti oročen novi - na godinu i po, dve, dve i po godine ili duže.

''Koliko god on hoće'', naglasio je Terzić.

Međutim, Milojević im nije dao konkretan konkretan odgovor, osim da mu ''treba malo vremena da se konsultuje sa porodicom''.

Zagonetan je Milojević bio i danas, u intervjuu za ''Mondo'', gde nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje potpisivanje novog ugovora.

''Što se tiče trenerskog posla, nikad se ne zna unapred. Ne znači vam da imate ugovor, a i da ga nemate. Dešavaju se stvari koje ne možete da planirate'', izjavio je Milojević.

Nije želeo ni da otkriva o kojim pojačanjima razmišlja, izuzev da će dolazak novih igrača zavisiti od odlazaka tokom ove zime.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.12.2017
23:03

Pa to sto prica i pise se po vestima znaci da na kraju sezone zeli da ide, dosao je u Srbiju da potvrdi svoj kvalitet i ode u veci inostrani klub gde ce vise napredovati!!!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 18.12.2017
21:56

Нема ту много калкулисања, платити колико затражи.

avatar
RG VILI
Monday, 18.12.2017
21:13

Dovedite mu Joa ,Marina,Bena,Milunovica,Ivanica,Jevtovica,Dingu,Lazovica,Djuricica i probajte i Fabinha(napusta Monaco) i ostace sigurno,

avatar
Al(a)din
Monday, 18.12.2017
19:25

Platu od milion godisnje. Jedini je on i zasluzuje

avatar
Monday, 18.12.2017
21:23

Trener i golman Borjan

avatar
RUSKI CAR
Monday, 18.12.2017
22:18

Doneo je 5 miliona kroz rezultate u Evropi, a još mnogo može da donese ako se prodaju igrači koje je on doterao u red!