Zagonetni Milojević: ''Biće vremena za priču''

Autor: Beta Beta
nedelja 29.04.2018.
19:52
Izvor: Beta

Za sada prvenstveno želi da na pravi način proslavi titulu sa svojim igračima i saradnicima.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je veoma ponosan i srećan zbog toga što se naporan rad isplatio.

"Mogu da kažem da sam u ovom trenutku ponosan. U junu mesecu smo počeli s radom i danas se sve to vratilo. Ponosan sam na klub, a prevashodno na igrače koji zaslužuju najveći deo kolača jer su davali sve od sebe. Čestitam i svom stručnom štabu sa kojim je zadovoljstvo sarađivati. Čestitam i svima u klubu. Drago mi je i zbog armije navijača, drago mi je da su srećni i zbog toga je fudbal i lep. Zbog svega toga smo u Crvenoj zvezdi"
, rekao je Milojević posle utakmice u Kruševcu.

Fudbaleri Crvene zvezde danas su i matematički obezbedili titulu prvaka države, pošto su u Kruševcu pobedili Napredak sa 2:0 u 34. kolu Super lige Srbije.

Zvezda je tako osvojila rekordnu 28. titulu šampiona tri kola pre kraja šampionata.

Vladan Milojević je postao 16. trener u Zvezdinoj istoriji koji je uspeo da klubu donese pehar šampiona.

"Meni je ovo prva seniorska titula, do sada sam osvajao samo Kup sa Čukaričkim. S druge strane, mnogo igrača se i vratilo u Zvezdu iz tog razloga, da prvi put uzme titulu. Uspeli smo. Biće vremena za priču, ali u ovom trenutku bih ponovo naglasio koliki ponos vlada u meni, mislim da smo stvarno zaslužili sve ovo, svi mi koji navijamo za Crvenu zvezdu", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 29.04.2018
20:52

Koliko sutra da se potpiše novi Ugovor! Nema mesta odugovlačenju. Ponuditi surove bonuse uz primerenu platu i završiti priču što pre.