Zadovoljstvo u crno-belom, ali i jedno nepopularno mišljenje za Lazara Pavlovića! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.03.2020.
20:24
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana prezadovoljni igrom svog tima večeras.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana je uspela da savlada Spartak iz Subotice na svom terenu rezultatom 4:0 u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Izabranici Sava Miloševića su izašli na teren u izmenjenom sastavu, nedostajalo je nekoliko prvotimaca, ali su rezervisti u potpunosti opravdali očekivanja. Pre svih Lazar Pavlović koji je postigao dva gola.

Mladi fudbaler Partizana je odigrao sasvim solidno, postigao je i prelep pogodak, ali je pored dosta reči hvale dobio i jedno mišljenje koje mu se neće svideti.

Pogledajte!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.03.2020
21:32

Problem je što ni Barselona ne bi mogla da igra ovako kao Partizan kad bi igrala na terenima kao što je ona njiva u Senti. Ni fizički mnogo jače grupe igrača od Sadika-Sume-Asana-Markovića-Stevanovića-Natka ne bi mogle da izdrže dozvoljenu tuču protivnicima i da pod njom igraju fudbal. Lazar Pavlović je jedan od trojice za koje sam tvrdio da su najbolje odradili pripreme, govorio sam i da će biti bolji kad popravi šut, prostora za napredak ima još uvek, ali ništa na silu, sam treba da se izbori pored Sume i Natka jer tek tada će značiti da je potencijal pretvorio u kvalitet.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 10.03.2020
21:31

Normalno da su prezadovoljni kada je Spartak igrao sa 2. timom

avatar
nemam pojma
Wednesday, 11.03.2020
14:32

Neverovatno je koliko se mi razlikujemo. Retko koji iskreni navijač Partizana će biti zadovoljan samo pobedom, još će biti nezadovoljniji ako nije čista pobeda. Vi naprotiv baš uživate kad na kvarno dobijete meč. Što nepoštenije, to vas više raduje. Samu igru ni ne pratite toliko, već pratiti te gorile sa šipki koje poslušno sledite, kao čopor a ne ljudi od integriteta. Mesto da nam se liga smanji, na 12 najviše klubova, gde bi se izrazito digao kvalitet, vi se zalažete za ovu odvratnu ligu. Želja za regionalnom ligom nije zbog neke političke stzvari, nego da gledamo kvalitetan fudbal, makar i gubili više utakmica, recimo od Maribora, Dinama, Hajduka, Rijeke, Sarajeva, Želje, Osijeka. Samim tim Partizan bi bio i komkurentniji u Evropi. Jesi li shvatio da mi NE VOLIMO da igramo protiv Spartaka 2! NIKADA!!!

avatar
Südkurve München
Thursday, 12.03.2020
21:58

Vidim po komentarima sto ne volite