Zadovoljni Pešić nahvalio Lučance: ''Oni neguju veoma lep stil fudbala''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2018.
23:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Za razliku od prethodne utakmice protiv Mačve u Šapcu, kada su crveno-beli imali primedbe zbog grube igre rivala, ovoga puta protivnik je zaslužio i pohvale iz Zvezde.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je furiozno ušla u ovaj odlučujući deo sezone u Superligi, slavila je u Lučanima sa 5:2, a glavnu ulogu na terenu imao je najbolji srtrelac crveno-belih Aleksandar Pešić.

On je postigao dva gola protiv Mladosti, upisao je i jednu asistenciju, a iznudio je i jedanaesterac početkom drugog poluvremena.

Na taj način Pešić je konačno prekinuo dug golgeterski post u drugom delu sezone.

Posle meča, u izjavi za klupski sajt, Pešić je izrazio zadovoljstvo zbog važnog trijumfa, ali je iskoristio priliku i da uputi lepe reči današnjem protivniku.

''Na vreme smo pogotkom otvorili meč, usledilo je dosta uzbuđenja, ali mislim da je ovaj ishod najrealniji. Zadovoljni smo onim što smo postigli.

Mladost uvek igra otvoreno i napadački, bili smo spremni na to jer zaista su ekipa koja neguje jako lep stil fudbala.

Trener Milovanović je poznat po tome da njegove ekipe igraju napadački i zato smo mogli da pretpostavimo kakvu će taktiku primeniti. Verujem da su navijači uživali u utakmici'',
izjavio je Pešić.

Do plej-ofa je ostalo još jedno kolo u kojem će Crvena zvezda dočekati ekipu Zemuna.

''Bitno nam je da potpuno spremni i sa dobrim rezultatima iza sebe dočekamo plej-of. Sada nas očekuje susret sa ekipom Zemuna,  da ostvarimo još jednu pobedu i da sa istom razlikom uđemo u plej-of'', zaključio je Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 02.04.2018
09:39

Ma da, mnogo lepo igraju i prava su fer ekipa, pogotovo golman koji se baca pre nego da mu šutnete kod 4 od 5 golova koje ste dali. I trener je fer jer je zamenio dvostrukog strelca i najboljeg igrača odmah nakon pokušaja da postigne trećimi izjednači na 3:3. Ni ovi iz odbrane nisu zaostali mnogo za golmanom kod Ilićevog i tvog drugog gola. Da, da, Mladost uvek igra otvoreno, pogotovo protiv Partizana gde izginu u svojih 35-40 metara i još posle plaču u javnosti na sudije iako je sve ali apsolutno sve čisto, a ovde dele pohvale pre utakmice i sklanjaju se za vreme utakmice.

avatar
Petar_83
Sunday, 01.04.2018
23:30

Zamisli koliko lep stil oni neguju kada ti mozes da im das gol...