Zabrinjavajuća poruka iz Humske: "Nikad teže vreme za Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.09.2018.
11:28
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Teška vremena za crno-bele, to potvrđuju i reči potpredsednika kluba.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan suočava se sa velikim problemima nakon ispadanja iz Evrope. Crno-beli su ostali bez "glavnog sponzora", odnosno bonusa iz UEFA, pa će sa finansijske strane imati ozbiljnih poteškoća.

"Kad je 1914. godine Austrougarska carevina objavila rat Srbiji, Nikolu Pašića je vest zatekla u jednoj niškoj mehani. Videvši telegram i šta se sprema Srbiji, rekao je: 'Spasa nam nema, propasti nećemo.' Ista priča može se primeniti u slučaju Partizana", rekao je za "Kurir" potpredsednik Vladimir Vuletić.

Član najužeg rukovodstva dodaje da se Partizan nikada u svojoj istoriji nije suočio sa ovako teškim vremenom.

"Iz ovoga ćemo izaći jači i snažniji, pre svega institucionalno, a mislim da ćemo opstati i finansijski u ovom teškom vremenu. Mislim da nikad teže vreme nije bilo za naš klub", dodaje Vuletić.

Da postoje opstrukcije u ostvarivanju zacrtanih planova svedoči i slučaj izgradnje internata u SC "Partizan-Teleoptik".

"Suočavamo se sa ozbiljnim opstrukcijama, koje dolaze iz vrha gradske vlasti", objašnjava Vuletić.

Potpredsednik crno-belih ponovio je da sistem koji je UEFA primenila u kvalifikacijama za Ligu Evrope nije išao na ruku Partizanu, ali i da vicešampion Srbije ne može da računa na moćne sponzore kakve ima Crvena zvezda.

"Naš rival je pre šest godina dobio sponzora od kojeg danas ima 4,5 miliona evra godišnje, pri čemu tada nisu igrali u Evropi. Postavlja se pitanje šta je to opredelilo jednu kompaniju koja se ponaša tržišno da sponzoriše nekog ko je tek prošle godine, posle duge pauze, izašao na veliku scenu", kaže Vuletić.

Sa druge strane, Partizan na ime dvogodišnjeg ugovora sa Telekomom dobija 1.9 miliona evra, manje nego što ista firma na godišnjem nivou daje Zvezdi.

"Najveći domaći i jedini Partizanov sponzor MTS Telekom na dvogodišnjem nivou sponzoriše nas iznosom od 1.9 miliona evra, dok našem rivalu na godišnjem nivou dodeljuje nešto preko dva miliona evra. Mi nemamo moćna preduzeća iza sebe, tako da se trudimo da ono što dobijemo domaćinski rasporedimo", zaključio je Vuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

108 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marija Maja Pajic
Wednesday, 12.09.2018
01:47

Glavna greska uprave partizana je to sto mnogo vise mrze zvezdu nego sto vole partizan.Toliko se opterecuju sta radi zvezda i kako zvezda funkcionise nego kako oni funkcionisu. Zeljko Pantic u svojoj emisiji "partizanov vesnik" vise govori o zvezdi nego o partizanu. On ne moze da se pomiri sa tim da je zvezda
u ligi sampiona i da ima jedno pa sigurno 50 puta bolji tim od partizana.Mnogo su ljubomorni i pakosni da im je ta pakost dosla glave.Da su se vise bavili sobom nego zvezdom ne bi dosli u ovu situaciju. Bog je veliki sve vidi i vraca svakom po zasluzi kad tad, pravda je spora ali dostizna i sad vam vraca za sve one lopovluke i kradje, kupovine titula i sto ste zbog namestenih titula igrali evropu uzimali pare dok je zvezda tonula sve dublje sa 50 miliona duga.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 11.09.2018
19:14

vuleta znam da znas da ih ugrizes dobro ali ovoga puta bar da si baratao sa tacnim ciframa pa ajde da ti prodje. 8 godina ima kako su im sponzor a ne 6 i neko je dole objavio i koliko dobijaju.

avatar
dejanera2
Tuesday, 11.09.2018
18:54

E opterecenijeg coveka Zvezdom ja nisam video! Kao prvo Zvezda je u odnosu na Partizan isto sto i Real u odnosu na Valjadolid ili Bajern u odnosu na Hertu. Kao drugo sve sto ste ostvarili u sportu (ne samo u fudbalu) za vreme zutog preduzeca i velikog sefa Klunija je u velikoj meri namesteno pa vam to niko ozbilljan u svetu ne priznaje. Kao trece za ove tri utakmice u LS koje zvezda igra u Beogradu karte su papreno skupe a opet su rasprodate za jedan dan dok za vasu utakmicu protiv Besiktasa jedva 20k gledalaca u 5 kolona

avatar
Tuesday, 11.09.2018
17:08

Kada je Lukic najavio velikog ruskog sponzora, Gasprom ili Aeroflot, smejali sta se, kada je potpisan prvi ugovor opet ste se smejali zbog iznosa. Vi ste imali Toleta i drzavu pa vam sponzori nisu ni trebali, bili ste silni, prizivali gasenje Zvezde, a zaboravili ste, ko se poslednji smeje, najsladje se smeje, eto nama se sada ne skida osmeh sa lica. A Telekom mi je narocito draga prica, Zvezda i partizan imaju iste ugovore, ALI, Zvezda je prodala (u tom trenutku) 350000 brendiranih brojeva, a partizan 150000, tako da je normalno da Zvezda ima vise para od ostvarenog prometa. A tu dolazimo i do najboljeg dela, poziva "generala" da se bacaju kartice, sami sebi smanjili prihod, a ja vam savetujem da nastavite i bacite svih 150000 i da vam ne ostane ni dinar po tom osnovu

avatar
Sladjan Radisavljevic
Wednesday, 12.09.2018
17:28

Bez brige opet ćemo se mi smejati pa posle nekog vremena vi nama i tako u krug dok se ne privatizuju klubovi.

avatar
ercov
Tuesday, 11.09.2018
16:21

Sad ste poceli da se zabrinjavate a kad ste krali glasove na Skupstini kluba i preoteli vlast onda je bilo super. Doveo vas Zeka da se lakse krade e pa sad nek vam Zeka popunjava budzet u klubu. Niko od vas nema pojma sta je fudbal i sport uopste, niko od vas nema pojma sta je prava uloga i koliki je znacaj sportskog direktora kluba jer u suprotnom Partizan bi danas bio novi stari sampion i pun ko brod tako da se nebi ovako ponizno kukalo i brukalo. Trazite od Ivice bombasa da vam nadiknadi sve gubitke i ispraznjenu kasu. Partizan je uvek ziveo od svojih uspeha i prodaje svojih bisera tako da mu drzava nije nesta puno pomagala a od kada ste se vi pojavili ni Sveti Ostoja nas nebo spasao mada ako vas ne najurimo katanac nam negine.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 11.09.2018
15:50

Terza druze,daj mu pokloni 5 miliona da vise ne kuka. Problem je sto i da mu poklonis on ne bi ulozio u tim,oped bi dovodio neke koji su smetnuli Suma i perjanice Radnika iz Surdulice ili Spartaka Subotice...a pare,njih bi mrak pojeo.

avatar
Sladjan Radisavljevic
Wednesday, 12.09.2018
17:32

Bravo za komentar, pokrali su sve što su mogli pa sad kad nemaju više odakle da kradu onda udri na kukanje.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 11.09.2018
15:48
avatar
Goran Gogi Vidanovic
Tuesday, 11.09.2018
15:29

Ej ne kukaj te.Do juce ste bili na lovorikama igranja u Evropi.Sta je sada?Sve su krivi drugi jedino niste vi!Aman bre vise,zasto niste sposobni i uporni pa dovedite stanog sponzora sami a za to ste imali mnogo godina unazad.Nije li Vas sramota?Dovedite nekog sposobnog coveka i da vam dovede sponzora stranog.Imamo Dacica,Ruzica koji ce uvek da pomognu.Ali treba da se ujedinimo a ne kao navijaci 4-5 frakcije.Tacno je da nikad gore vreme ali Mi smo razjedinjeni.Koliko imate vise sezona od zvezde u zadnjih 20g..Pa jer nam je neko branio da dovedemo jakog sponzora,nego sada kada smo bez Evrope odmah kuknjava.Nadjite coveka koji moze da vodi Partizan i nadjite jakog sponzora ako ne zbogom i tacka.Gledam Pantica i kaze Zvezda imala ludu srecu pa izbacila Salcburg.Mi smo oba puta na srecu igrali ligu sampiona a da ne pricam prosle godine koliko utakmica na srecu i kako smo prosli.Use i u svoje kljuse i zasucite rukave i radite nesto.Menjaj te sraf koji blokira i krecite ponovo.Desavaju se promasaji ali posle tih promasaja treba da budemo jaci i bolji.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
17:12

Zasto na srecu prvi put? Da li se ti secas koliko smo sansi promasili protiv Njukastla u Beogradu?

avatar
Znajsha
Tuesday, 11.09.2018
14:29

Evo kukanja.Pokrase sto su mogli pokrasti pa sada kukanje da im udele neku sirotinju.Finansijska i kriminalisticka je za vas pa da ne vidite vise dana.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 11.09.2018
14:10

Gasprom je bio vidovit i video Zvezdu u ls a vas tu gde jeste,zato ulozise u nas

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
17:11

A mi te godine usli u LS:-D:-D:-D:-D:-D

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 12.09.2018
14:37

Dzaba druze,brend je brend,i kad je na vrhu i kada je na dnu ;)

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 11.09.2018
13:56

Zvezdica samo od države ima 8.2M € i to je javni podatak koji je zvezdica objavila preko štampe, a ne 4,5+2 i nešto kako Vuletić kaže. Plus bonusi za zspeh kojima ih država motiviše. Svi ostali zajedno ni upola ne dobijaju kao zvezdica. Plus oproštaj dugova od poreza i reprograma poreza i reprograma reprograma poreza i oproštaj dugova od banaka...to je preko 20M € pride. Ovakvo finansijsko protežiranje jednog kluba nikad nije bilo u istoriji srpskog sporta, a da ne pričam u kojim je sve drugim oblastima taj klub povlašćen.

avatar
MilošPB
Tuesday, 11.09.2018
18:44

Ima jedan "klub" koji je uzurpirao vojni stadion i još se buni što vlasnik traži svoje nazad. Dok je narod gladovao i lupao u prazne šerpe, premijer Srbije tom istom klubu pravi sportski centar državnim parama vredan x miliona evra. Svi mi smo plaćali 15% skuplju struju zbog istog kluba, kad je vlast rešila da EPS protivzakonito sponzoriše "klub". Vaterpolo selekcija istog kluba dobije tržni centar na korišćenje, zajedno sa kirijama od lokala i savez mu plaća trenere, a oni ucenjuju sve igrače igranjem za reprezentaciju i uspeju da bankrotiraju!!! Za UPPR i oprost kamata, poverilac traži čiste papire i plan otplate glavnice. Kad budu imali sve to, tj ne budu krili poslovne knjige, imaće i uslove kao drugi. Nisu ludi da daju rupi bez dna, koja zna da prihoduje samo preko državnog budžeta. a knjiga rashoda im je nepoznati pojam. Dok taj "klub" ne može bez državnog budžeta, neki se bune što firme na tržištu (Gasprom, Telekom...) hoće da se reklamiraju preko ubedljivo najvećeg srpskog brenda, duplo većeg od svih ostalih zajedno (2/3 Srbije navija na Zvezdu). Najgore što i njihova uprava razmišlja slično, tako da je ovo sve očekivana posledica toga.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 12.09.2018
18:19

Najgore je što ti nemaš čime da razmišljaš, jer da imaš ne bi napisao takve rečenice u kojima samog sebe demantuješ, kao npr: 1. Država bila u lošoj ekonomskoj situaciji, a imala da održava stadion koji joj ničemu nije služio. Istina je da je dat Partizanu jer ga država, a ni grad nisu hteli. Inače država je napravila veći zvezdici pa ona nije bila zainteresovana za isti. Možda su trebali i taj da vam poklone pa da imate 2 stadiona. 2. Da ste svi plaćali po 15% skuplju struju sponzorstvo EPS-a u tih nekoliko meseci bi se merilo milionima €, a ne bi iznosilo 800k € i to plaćenih u naturi, tj. u struji, i to ne sve kao što je potpisano za sponzorstvo. 3. Reprezentacija Srbije u vaterpolu iako je deceniju najjača na svetu ima lošu finansijsku situaciju, a ne Partizan koji proizvodi mlade igrače koji obično tek kasnije igraju za reprezentaciju kao članovi stranih klubova dok se u jedan klub koji nema nikakve rezultate, niti prave mnogo igrača po ko zna koji put upumpava i pokušava da se napravi veštačka konkurencija uzimanjem protivničkih igrača. FK Crvena zvezda je rupa bez dna, večiti državni projekat gde za bolesnu decu nema, ali za zvezdicu uvek ima, i može i 100% da navija za taj maleni klub za lečenje bolesnih mora da ima pre nego za zvezdicu. Partizan osim par državnih sponzora koji su sitniš u odnosu na današnje zvezdicine nikad ništa od države nije dobio.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 11.09.2018
19:02

Niko da napise komentar kojim cete demantovati, ali zato su tu nezaobilazni negativni lajkovi kojima se na neki načun "brane" od onaog sto si protiv njihove volje rekao. Ne razumem zasto im smeta istina? Država im daje i šalom i kapom, pa šta je tu sramota?

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 11.09.2018
13:11

Ne moze da ne spomene Zvezdu,.

avatar
Phenomenal
Tuesday, 11.09.2018
13:04

Time sto pominjete ugovore svojih komsija, samo pokazuje njihovu sposobnost a vasu nesposobnost. Moj komsija vozi dzipa a ja? Klasicna srpska posla...

avatar
Vladanko
Tuesday, 11.09.2018
12:55

A koliko je partizan ove godine platio poreza a koliko Zvezda, to ne pominjes?

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 11.09.2018
12:52

Pasica zateklo u Niskoj mehani a vas u Beogradskoj kafani... U svakom slucaju ste od jednog kluba koji je izbacio plejadu sasvim solidnih igraca sa vise milionskom zaradom napravili rusevinu koja zavisi od tricavih sponzorskih para. I umesto da stave prst na celo i kazu pa gde smo pogresili, on udara ono na sta se onaj primitivniji sloj navijaca najvise pali, Vucic, Putin, Zvezda itd... a pre samo 4,5 godina se pevalo da se gasi, onaj sm.ad ma ni ime ne mogu da mu izgovorim je pevao sa svojim igracima a upravi nije smetalo takvi neprimerno ponasanje a ni 4 miliona Gasproma. Od svega sto ne podnosim to je cinizam

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
17:11

Pazi kad sam siguran da si hteo da napises licemerje. Svaka vam cast sto objavljujete uvrede na racun Stanojevica, ti vasi uslovi su tek mrtvo slovo na ''papiru''...

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 12.09.2018
03:43

A objavljuju istinu, pa normalno da ce objaviti. Zar nije to najveci skandal u istoriji naseg fudbala da jedan nazovi trener bude umesan u takve stvari? mene bi bilo sramota da ga branim a uprava mu je trebala prisiti momentalni otkaz ali kod nas moze sve jer su vrednosti iskrivljene sto verujem i sam znas

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 12.09.2018
03:33

Otvorena bezobraznost bez trunke srama a ima i licemerja kao sta ti rece

avatar
MilošPB
Tuesday, 11.09.2018
18:53

Sizife, nemoj pokušavati da objasniš budali pravila tržišta. Duplo veći brend treba mnogo više i platiti. Nek on objasni čistačici Partizana kako ona možda neće dobiti platu (koja je 50 puta manja od njegove), a on hoće. On napravio dug a ona je 10 puta više od njega u Partizanu.

avatar
Mangus
Tuesday, 11.09.2018
12:41

A kad su doveli Sumu za 1.7 miliona, onda nije bila kriza?
Posao Uprave je da dovede sponzore i pojacanja, a ne da ocekuje od drzave da joj dovede sponzore!
CZ je veci brend od Partizana, cak i u krizi, vise ljudi zna za Zvezdu nego Partizan. Prosto i jednostavno

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
17:09

To uopste nije tacno, mi smo daleko vece SD od vas, a ni u fudbalu vise niste toliko cenjeni kao nekada, odavno je proslo vreme kada ste znacili nesto u svetu fudbala.

avatar
bagra
Tuesday, 11.09.2018
12:24

Au sta prica covek, pa zar mi nismo prodali najbitnije igrace za lepe pare, dobili pare iz evrope, i sigurno je da imamo neke sponzore. Samo je pitanje gde ste sklepali te pare, kada na to budes znao odgovor nece ti trebati sponzor od 4.5 miliona. Dajte otkaz svi

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
17:10

To sto si ti u pravu ne znaci da nije i on.

avatar
Manager
Tuesday, 11.09.2018
12:14

Ljudi, nemojte se zajebavati, kad jedan Novak Djokivic nema ni jedan jedini jak sponzorski ugovor sa nekom srpskom kompanijom, imacete vi... Ma ajde...

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
17:08

A sa kojom bi to kompanijom jedan Djokovic trebao da ima ugovor? Hajde, stvarno...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 11.09.2018
12:09

Pa partizan je domaci klub ne uzima tamo neke ruse nego nase sponzore

avatar
nemam pojma
Tuesday, 11.09.2018
12:00

Pa šta tražite u Upravnom Odboru kad ne možete da dovedete sponzore? Jedini uslov za ulazak u UO treba da bude osiguranje novca za klub. Najdrastičniji primer je bio onaj đurić koji je prodavao odela Partizanu, a bio predsednik. Ovi što su ušli, mesto da se trude da pronađu sponzore, ili da su vlasnici firmi koji sponzorišu klub, još prave velike troškove klubu, Partizan im omogućava život na visokoj nozi.

avatar
magister
Tuesday, 11.09.2018
14:22

Plusirao, međutim sve se svodi na jednostavne zaključke. Deluje, naravno da je to samo spekulacija, da Onaj, koji navija za Zvezdu, ima načina, verovatno naređujući domaćim javnim preduzećima (jer lako može da menja direktore i članove UO), a dajući određene ustupke stranim kompanijama, koji, kad se preračuna, premašuju sponzorstva koja te kompanije daju Zvezdi (a ne može se staviti na teret da Zvezdi u stvari država daje, jer to niti gde piše niti je lako utvrditi), uspešno, već od kako je u toj poziciji, radi na pravljenju razlike između Zvezde i Partizana. Nedavno je vaterpolista Filipović izjavio da je normalno da Partizan, i pored toga što je takmičarski zaslužio, ne učestvuje u Evropskom takmičenju, već da se to učešće prepusti organizovanijem klubu, Zvezdi. Zamislite, Zvezda je sad i organizovanija* od Partizana u vaterpolu. Svi koji hoće to vide i znaju. Ali je tačno i da ova, postavljena uprava, radi na istom zadatku na kome su i javna preduzeća, tako da su u pitanju krokodilske suze. Kakve oni sponzore mogu da dovedu, ako im Onaj ne da? Partizan zato treba prvo da proba da se oslobodi okupacicje. Onda da radi na drugačijem pristupu svemu i pokušaju da pronađe pravog sponzora. I da se ne čudi ako Zvezda sad za LŠ dobije Air Serbia (koje je Onaj baš zadužio) ili Belgrade Waterfront (takođe već dobili onolike ustupke i povlastice) ili neku od njihovih pobočnih firmi ili firmi saradnika, jer će možda pokušati da sakriju povezanost.

avatar
realan88
Tuesday, 11.09.2018
20:13

da li smo mi to svi sad zaboravili vreme onog drugog i krompira na marakani?i Dzajica? hapsenje za kampanju to se nesecamo sad to nije ni bilo ni postojalo nikad

avatar
MilošPB
Tuesday, 11.09.2018
19:04

VK Partizan dobije besplatno SC, kirije od lokala i VSS mu plaća trenere. Oni onda ucenjuju sve igrače da potpišu za Partizan (javno rekli Prlainović, Savić i Filip Filipović) ako misle igrati za reprezentaciju. Tako nagomilaju igrača za 3 kluba, pa onda moraju da pozajmljuju i drugima. I pored svih poklona oni ruiniraju SC i još i naprave milionski dug. I tebe čudi što je zagriženi grobar Filipović to rekao?!? Ma da, uvek su drugi krivi.

avatar
nemam pojma
Tuesday, 11.09.2018
18:24

Ma znam ja to sve, jasno mi je ko nas uništava kao i ulogu ovih u upravi. Baš zato insistiram da svaki član uprave mora da donese novac u klub. Pa neka je i 30 članova UO, neka donesu 50.000 evra na godišnjem nivou. Oni koji donesu najviše, mogu biti predsednik i podpredsednici. To je jedini uslov za funkcije. I bivši fudbaleri bi mogli biti u upravi samo kao poslovni ljudi koji unose novac u klub, a ne da klub njih izdržava. I te funkcije su POČASNE, a ne PLAĆENE. Donose status u društvu a ne zaradu. Direktorska funkcija mora biti kontrolisana, kako poslovnog direktora tako i sportskog. Svaka sumnja ispitana, pa ako ima dokaza, sudski gonjena uz zaplenu imovine i najbliže rodbine prestupnika. I svi sa kriminalnim aktivnostima, da im se zabrani pristup klubu, pogotovo finansijskim poput đurića. Baš u ova vremena aparthejda prema Partizanu, mora se biti pažljiv, i kontrolisati ko pokušava da rovari.

avatar
Old_school
Tuesday, 11.09.2018
16:42

A kako Onaj dade tvom KK onolike sponzore pametnice?

avatar
barbaroga
Tuesday, 11.09.2018
11:59

Pa pitaj ljude iz Gasproma sta ih je navelo da sponzorisu Zvezdu a ne Partizan, jednostavno. Mozda zato sto je Zvezda veci klub i sa daleko vecim brojem navijaca od Partizana? Jeste, mi smo bili beznacajni na evropskoj sceni prethodnih 20 godina, ali nije ni da ste vi nesto znacili. Osim nekoliko sporadicnih uspesnih sezona i vi ste se uglavnom brukali, kao i mi.

avatar
Tyrion
Tuesday, 11.09.2018
11:58

Sada cu ja da ti kazem sta je opredelilo Gasprom da sponzorise Zvezdu! Zvezda ima 3 puta vise navijaca od Partizana u ovoj zemlji a u inostranstvu da ne pricam drugo Zvezda je osvojila kup sampiona pa je samo po tome brend veci od Partizana

avatar
Raky_b
Tuesday, 11.09.2018
14:07
avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
15:09

Nase finale '66 vise vredi od vaseg osvajanja, skoro svaki kriterijum ukazuje na to.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 11.09.2018
11:57

Čoveče pa gde si ti video da iste sponzorske ugovore imaju Real i Valensija,Milan i Napoli,Mančester J. i Arsenal,Bajern i Leverkuzen....ne možete u isti koš sa velikanima ove igre zbog par otetitih titula,što pre shvatite da ste u najboljem slučaju broj dva u Srbiji biće vam mnogo lakše i nećete postavljati više ovakva glupa pitanja.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 11.09.2018
12:48

Sve ovo potpisujem, svaka ti cast.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.09.2018
12:44

Mi i Vardar smo osvojili titule na terenu, a vi preko suda Udruzenog rada na cijem celu je bio clan vaseg Upravnog Odbora. Svako moze da pise sta mu je volja, ali istinu niko ne moze da pobije lazima.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Sunday, 16.09.2018
17:02

To je tvoj zakljucak, a istina i cinjenica je da vi niste osvojili te titule na terenu, Partizan je oba puta bio zasluzeno prvi pa makar nam i Dalaj Lama urucio pehare.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Friday, 14.09.2018
17:28

Nisu tad postojali upravni odbori kao sad, ali, neka ti bude. Kukavicluk je kad prvo pretis da neces odigrati ponovljenu utakmicu, a na kraju ipak izadjes jer nemas petlje i onda jos i izgubis sto je vrlo verovatno bila jos jedna vasa namestaljka. Nikakav sud tu nije trebao ni da bude ukljucen, mi smo cele te prve sezone bili prvi na tabeli. Sad malo da me ostavis na miru.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 13.09.2018
15:49

Za sledecu sezonu i pisem, zna se za koju sezonu jedino i mogu da pisem. Partizan, Velez, vi, Rijeka, Dinamo, Buducnost, Zeljeznicar, Sutjeska, Celik i Sarajevo su u sezonu 1986/87 usli sa minus sest bodova, posle su nam svima ti bodovi vraceni i prekrojena tabela.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 13.09.2018
15:37

Ne izmisljaj. Prvo, ne pricam o istoj sezoni, u prvoj vama ipak na kraju nisu bili oduzeti jer ste odigrali ponovljenu utakmicu jer ste kukavice.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Wednesday, 12.09.2018
17:45

Vardaru da vratimo titulu, a i vi ste bili ispred njih na tabeli kad su nam SVIMA vraceni bodovi Hahaha Siguran sam da se toga secas, iskustvo je to.

avatar
Nesa 77
Tuesday, 11.09.2018
13:06

Ti sto navijas za "velikana",seti se prelaza iz 2 u 1 protiv ofke pa posle pricaj o namestanju titula..O vašem "postenju"koje datira iz doba Juge naveliko se zna..Raspitaj se samo u koji klub su MORALI da dodje Pancev i Savicevic..E toliko ste "veliki",pa vam je tako i Gazprom dodeljen!Izaćićemo mi i iz ovih govana,polako.. A ti Pipo živi u zabludi da ste veći od Mancestera !Partizan do kraja sveta⚫⚪💪👍!!!

avatar
Old_school
Tuesday, 11.09.2018
11:54

A joj pa svaka dva dana ko o cemu, ti o Zvezdi. Da si planirao na vreme, dovodio pojacanja a ne bombe, manje trpali u dzepove kad je bilo Evrope i prodaje, sada bi lakse bilo. Al nesposobnost je cudo. PS drzavne sponzore odvukao Ostoja u KK

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
15:22

Od 10 komentara, 7 je sigurno vasih, jedan je mozda nas, a mozda i vas. Kako vi ne razumete da se neke izjave seckaju i razvlace danima, prave vesti od njih tako da to zabavlja ljude 7 do 10 dana. Gledajte i vi sebe...

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Wednesday, 12.09.2018
17:47

Ti to vidis kao sposobnost, a ja kazem da mu se moze jer poseduje jaku logistiku i finansijsku zaledjinu. Da nema pomoc drzave, odveo bi vas u neminovno propadanje isto kao i OFK Beograd...

avatar
Old_school
Tuesday, 11.09.2018
16:47

Meni bucko i ovaj krajnje simpaticni. I drugo, ja ne mrzim Partizan. Volim kad se sportski bijemo. Vas problem je sto vidite teorije zavere u svemu, sto vam ovi nesposobni koriste da pravdaju svoje neznanje i lopovluk. I mi imamo lopova na celu, al on bar zna i za klub. Ovi vasi tuga.

avatar
Bratislav Jovanovic
Tuesday, 11.09.2018
11:53

Manje kukanj, vise rada. Manite se komsija, vec gledajte u svoje dvoriste.

avatar
Mad Max
Tuesday, 11.09.2018
11:49

Нормално је да ће велике компаније да спонзоришу Звезду, највећи спортски бренд у Србији а вероватно и у региону. Када је Звезда таворила у дуговима и била на ивици распада, а Партизан се купао у парама, тада се нису питали зашто је клуб као Звезда у таквој ситуацији, без спонзора, уживали су и певали по свлачионицама погрдне песме, прижељкујући гашење. Ништа боље од овога сада нису ни заслужили. Трансфери попут Суме су само шлаг на торту њихове неспособности.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 11.09.2018
12:13
avatar
Raky_b
Tuesday, 11.09.2018
14:06

Kupa se Partizan u parama!?
Kojim parama????
De navedi nam jednog sponzora iz tog vremena "kupanja i parama"!?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 11.09.2018
11:45

Sve dublje i dublje tonu svakog dana a opet pricaju samo o nama. Kad se vasi pravi dugovi obelodane tebi vise nece biti spasa partizane.

avatar
Magija to smo mi
Tuesday, 11.09.2018
15:39

Ako nas nestane onda neće biti ni vas, u to budi siguran!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 11.09.2018
16:49

Ne vidim nikakvu logiku zbog cega ako ne bude vas nece biti ni nas. Dobro, to ce nam buducnost pokazati.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
11:42

Nije pre šest nego pre osam s tim što je visina tog sponzorskog ugovora vremenom poveća(va)na, a ja mislim da nama naš vajni tzv. GENERALNI sponzor daje i manje. Kad smo prvi (a možda i jedini na tom nivou jer ja ne znam da li je taj ugovor nakon toga bio produžavan i revidiran mada bi morao da bude jer su oni tu i dalje, a svakako bolje da nisu) put 2015. potpisali ugovor sa njima, bilo je reči o jadnih, bednih, tričavih i mizernih 1.2 miliona evra za 21 mesec (01.04.2015-31.12.2016. god. što praktićno znači da za dve pune kalendarske godine nismo inkasirali to jest dobili ni 1.4 ukoliko su ostali ta dinamika i taj režim)- koliko je to pošteno, mislim da nema potrebe uopšte da se polemiše, taj ritam je jako teško ispratiti.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
15:49

Ritam i disproporciju. Postoji i deo u kojem je profesor potkacio i rts i ostale medije, a on je tu mozda i najvazniji jer se sve ovo ostalo manje vise vec odavno zna...

avatar
realan88
Tuesday, 11.09.2018
20:21

a zasto bi i jedni i drugi dobijali bilo sta od drzave ?jel znas neki odgovor?vasa liga sampiona prosek gledalaca koliko?jel bilo praznih stolica i koliko? a oni rasprodali za dan sve karte?i sad bi vi to sve da bude isto? zasto vojvodina nedobija taj milion koliko vi dobijate?

avatar
Südkurve München
Tuesday, 11.09.2018
11:30

Zar ti ne rece da je ovo bolje vreme nego u prethodnoj upravi, da ste smanjivali dugove koje je prethodna uprava ostavljala ???? Pa sta je sada ovo ???