''Zaboravljeni'' Filip Kljajić dobio podršku saigrača: ''On je vrhunski golman''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.11.2017.
13:24
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Kiksevi protiv Olimpijakosa na početku sezone skupo su ga koštali, ali saigrači i dalje veruju u njegove kvalitete i pružaju mu podršku.

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

Prošle sezone standardni golman Partizana ovog leta je pao u drugi, ili ''treći'' plan.

Retko je sada i na klupi za rezerve posle slabih partija u uvodnom delu ove sezone, a pogotovo od dolaska Vladimira Stojkovića.

Ipak, Filip Kljajić i dalje ima podršku svojih saigrača, što je potvrdio i štoper Milan Mitrović, koji ga zna iz vremena dok su obojica nosili dres ''Građevinara''.

''Eto, gledali ste i Italiju, fudbalsku velesilu, šta im se desilo. Ja sam sa Kljajićem igrao u Radu, on na treninzima pokazuje da je vrhunski golman. Ali, imao je protiv Olimpijakosa te greške. Ipak, verujem da će dobiti novu priliku.

Neka vrata se u životu zatvore, neka druga se otvore. Nadam se da će pronaći i neki dobar inostrani angažman. Evo, Lukač se odlično snašao u Turskoj, gde ga veoma cene''
, istakao je Mitrović u razgovoru sa Biljanom Obradović u ''Partizanovom vesniku''.

Partizan večeras od 18:30h igra protiv Rada u osmini finala Kupa Srbije, a Mitroviću će to biti 12. utakmica od letošnjeg dolaska u Humsku.

''Za sada imam skor 9 pobeda i dve nerešene, nadam se da ćemo nastaviti taj niz.

Ulazimo u ovaj naporan poslednji mesec, sledi ta prva utakmica u nizu. U Kupu nema popravnog, moramo da uđemo maksimalno u ovaj meč'',
naglasio je Mitrović.

Posle kraćeg perioda adaptacije, Mitrović je postao standardni prvotimac Partizana, istisnuo je Ostojića iz prvih jedanaest, ali priznaje da se još uvek nije u potpunosti navikao na novu sredinu.

''Mnogo mi je lakše nego kad sam otišao u Tursku, ali mislim da mogu da još više dam Partizanu, još se pomalo osećam stegnuto.

Što se tiče samih igrača, moram još da ih upoznam, na primer kako da odigram golmanu, kako veznom igraču, kad da im dodam. Sve je to jedan proces.

Igramo utakmice na svaka tri dana, pa šef ne može toliko da menja. To je jedna otežavajuća okolnost, ali moramo da se navikavamo, prilagođavamo i mislim da će biti sve bolje, pogotovo od januara.

Sa kim god da igram, pričamo šta treba popraviti.

Stojke, čim je on iza leđa, osećam neku sigurnost i kada se dese neke sitne greške, on je tu da popravi. Tu je i Mare, mlad i kvalitetan golman...'',
hvali Mitrović svoje saigrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke