''Zaboravio'' Zvezdu: ''Partizan - Vojvodina je bio derbi jeseni!''

Autor: Beta Beta
nedelja 02.11.2014.
22:15
Izvor: Beta

To je bila jedna od ocena trenera Partizana Marka Nikolića, posle večerašnjeg trijumfa njegovog tima nad novosadskom Vojvodinom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri zabeležili bitnu pobedu protiv Vojvodine, kao i da je zadovoljan što je tim igrao dobro.

"Bitna pobeda. Ovo je bio derbi jeseni, sudar dva najbolja tima, a svaka pobeda u derbiju je mnogo slatka, a posebno na način kako je izvojevana danas. U prvom poluvremenu smo igrali izvanredno, agresivno, stvorili smo sijaset prilika i možda već tada mogli da rešimo pobednika", rekao je Nikolić novinarima.

Partizan je večeras pobedio Vojvodinu sa 1:0 i tako ostao sam na prvom mestu tabele.

"Ideja je bila i da u drugom poluvremenu igramo isto kao i u prvom, ali imamo odredjene probleme. Neki igrači su vadili poslednje atome snage iz sebe. Pobeda je apsolutno zaslužena. Mislim da Vojvodina danas nije napravila nijednu šansu",
rekao je Nikolić.

Trener crno-belih kazao je da ništa još nije rešeno što se tiče borbe za titulu. Partizan ima dva boda više od Crvene zvezde i tri od Vojvodine.

"Sada smo sami na vrhu, ali ova pobeda ništa ne definiše, samo se kod nas to tako gleda već u 10-11. kolu. Mi jesmo pobedili dva najveća konkurenta u direktnom duelu, ali daleko od toga da smo bilo šta rešili", rekao je Nikolić.

Pobednički gol postigao je Petar Škuletić, koji je imao problema sa realizacijom u poslednje vreme.

"Pričali smo o tome i pre utakmice. Postojala su dva načina: jedan je da se igrač odmori i da se vrati na stari nivo forme, a drugi da mu se pruži podrška i da igra. Odlučili smo se za ovu drugu varijantu i danas je to ispalo dobro",
rekao je Nikolić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke