Za Zvezdu znamo, a ko će prenositi Partizan? Koncert ili fudbal, pitanje je sad...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.08.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Hoće li biti iznenađenja?

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Posle trećeg kola kvalifikacija, ostali smo sa još dva naša predstavnika u evropskim takmičenjima, a to su kako se i očekivalo - Crvena zvezda i Partizan.

Crveno-beli će na teren već u utorak od 21 čas na svom stadionu, gde će im rival u prvom kolu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona biti austrijski Salcburg i ta utakmica će biti direktno prenošena na TV Arena Sport, što je već najavljeno pre dva-tri dana.

Ovaj TV prenos biće utoliko značajniji jer će se utakmica igrati bez prisustva publike zbog poznate kazne od strane UEFA.

Očekivalo se tokom vikenda da će biti poznata situacija i oko TV prenosa utakmice Partizan - Bešiktaš, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali još uvek nema jasne potvrde u programskim šemama.

Duel u Humskoj na programu je u četvrtak od 20:30h, a s obzirom da je RTS na svom prvom programu već najavio TV prenos svečanog koncerta povodom obeležavanja 60 godona televizije, teško je očekivati da će se to promeniti ovih dana.

TV Arena Sport je ostavila u svojoj programskoj šemi termin za prenos utakmice Lige Evrope, ali na njihovom sajtu i dalje ne piše jasno da li će to biti baš Partizanova utakmica. Verujemo ipak da će tako i biti, ali očekujemo i zvaničnu potvrdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos76
Monday, 20.08.2018
09:11

Sramota za nacionalni servis!!!!!!

avatar
magister
Sunday, 19.08.2018
21:41

Priča se nastavlja. Vremenom ćemo se navići na ideju da je Partizan neuporedivo manje bitan. Za sad je toplo hladno. Jednom prenose - drugi put ne. Zamislite koliko je samo važno i uzbudljivo UŽIVO prenositi koncert iz Sava Centra, pa to mora da ide i na prvi program i na HD itd. Ovo je samo razigravanje za LE. Ipak, takvo isto razigravanje, kad ga je igrala Zvezda - niko nije dovodio u pitanje. Al, to je najmanje, kad se uzme u obzir sve što nam rade.

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 19.08.2018
18:58

Ne znam zasto bi se neko obazirao na prenos na tv-u. Na netu imas sve. Pa gledao sam utakmice Partizana i na engleskom i na ruskom, do sada, tako da prenos u danasnjem dobu je najmanji problem.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Sunday, 19.08.2018
17:53

Partizan Video Materijal