"Za Spartak, za Suboticu, za Srbiju!"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.08.2018.
21:26
Izvor: Sportske.net

Spartak iz Subotice gostuje Brondbiju u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Nakon što su uspešno eliminisali ekipe Kolerajna i Sparte iz Praga, Spartak je naišao na ekipu sa kojom ima najviše problema, a to je Brondbi, danski tim koji nakon prvih 90 minuta vodi sa 0:2.

Šta očekuju Subotičani u revanšu?

"Čeka nas izuzetno teška utakmica, protiv rivala koji ima dva gola prednosti i protiv rivala koji ima kvalitetnu ekipu i mnogo dobrih individualaca. Međutim dok postoji i najmanja šansa, verujemo da možemo da uradimo nešto, jer u fudbalu je sve moguće. Naš najveći problem što iza nas imamo niz teških utakmica, nalazimo se u napornom ritmu, a dosta je povređenih igrača. Ne tražimo alibi, sa najboljim mogućim raspoloživim snagama daćemo svoj maksimum. Nadamo se, da će se do meča popraviti kadrovska situacija, najbitnije je da se momci pokažu i odigraju maksimalno, da predstave Spartak, Suboticu i Srbiju, a videćemo za šta će to biti dovoljno", rekao je pomoćni trener Savo Pavićević.

Sličnog mišljenja je i fudbaler David Dunđerski.

"Imamo rezultatski zaostatak, ali i veliku želju da se pokažemo najbolje što možemo i da nadoknadimo dva gola zaostatka. Svako je od nas deo tima i biće spreman da zauzme mesto na terenu kada to bude potrebno. Brondbi je favorit, ali se i mi nadamo dobrom rezultatu, a bitno nam je da se posle svega vratimo dignutih glava iz Danske. Idealan razvoj situacije bio bi da damo gol u ranoj fazi meča, pa posle da vidimo gde bi nas to odvelo", istakao je David Dunđerski, a prenosi zvanični sajt Spartaka iz Subotice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke