Za razliku od nekih drugih, on je i na utakmicama pokazivao privrženost Krstajiću

Autor: Darko Mitrović
petak 23.11.2018.
23:24
Izvor: Sportske.net

Da li je u većini?

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

U vreme dok javnost bruji o novim sukobima u našem nacionalnom timu i neprimerenoj reakciji Mijata Gaćinovića prema selektoru u poluvremenu utakmice sa Litvanijom (4:1), bilo bi pošteno istaći i neke druge, pozitivne primere kada je u pitanju odnos reprezentativaca prema selektoru Krstajiću.

Od početka njegovog mandata u ulozi selektora našeg nacionalnog tima, bilo je i na samom terenu, tokom utakmica, primetno da je Krstajić uspostavio odličan odnos sa ofanzivnim vezistom Ademom Ljajićem.

Ovaj fudbaler je na prošlogodišnjoj azijskoj turneji, protiv Kine i Južne Koreje, kada je Krstajić debitovao, imao veliku minutažu, na šta je uzvratio golovima u obe pomenute utakmice.

Gol protiv Južne Koreje proslavio je trčeći u zagrljaj Krstajiću, pridružili su mu se i ostali saigrači i činilo se da bi Krstajić mogao da uspostavi odličnu atmosferu u timu.

U proteklih godinu dana, međutim, dešavale su se i negativne stvari, ali izgleda da se njegov i Ljajićev odnos nije promenio.

Jer, i pre nekoliko dana protiv Crne Gore, Ljajić je ponovo svoj pogodak proslavio uz zagrljaj sa selektorom, čime mu je na svoj način pružio podršku. 

A da li posle svega Krstajić ima podršku u vrhu FSS, pokazaće naredni dani...
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Saturday, 24.11.2018
18:51

oD*EBITE OD gAĆINOVIĆA. momak jesvetski i evropski prvk a nije išao u Rusiju pošto ste ugurali radonjića

avatar
Südkurve München
Saturday, 24.11.2018
09:37

Ipak su bili saigraci u Partizanu

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 24.11.2018
06:15

Upravo je ovo što je Mijat uradio pozitivna stvar!

avatar
Peđa3
Saturday, 24.11.2018
01:18

Pravda za Krstajića!!!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 24.11.2018
00:59

Ljajic igra odlicno u poslednje vreme za reprezentaciju...mogao bi da bude vodja ove reprezentacije,pravi lider jer nema sumnje da je strasan igrac...ali ga ponekad neka nezainteresovanost ubija

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
00:45

Jedno je sigurno, Mitrovic i Ljajic su mu miljenici, a ja mislim da je sa pravom tako.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 24.11.2018
04:41

Ja znam da ti gotivis Ljajica I imas visoko misljenje o njemu, ja mislim da je on jaci fudbaler od Tadica po znanju koje ima,ali da kroz karijeru nikad nije imao kontinuitet zato se nigde nije zadrzao,zato I nije imao minute kao sto bi trebao,e sve to isto smatram I za nacionalni tim bljesne dve nema ga 10.Verovatno ne radi dovoljno na sebi ,znam da su cokoladice bile problem nekada :) ,sustina zasto ovo pisem je da znam kakva se hajka vodila na fudbalere I sa tvoje strane sto ne igraju nista za reprezentaciju a bivsi su Zvezdini igraci,iako znam da ti nisi obojen kad je reprezentacija u pitanju.

avatar
T. Henry
Saturday, 24.11.2018
19:03

Gajic i Milenković u Fiorentini igra beka, obojica bolji od Rukavine

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
16:41

Naravno da nisam obojen, nikad ne bih radio na stetu drzavnog tima i pisao ono u sta ni sam ne verujem. Samo uporedi za koje klubove je igrao Adem, a za koje Dusan i sve ce ti se kasti. Mojih jedanaest: Dmitrovic- Gajic, Milenkovic, Subotic, Kolarov- Maksa, Matic- Zivkovic, Adem, Sulejmani- neko od trojice. Ovde imas cak cetiri igraca koji su bili kod vas na ovaj ili onaj nacin i jos dvojicu igraca za koje znam da navijaju za vas plus potencijalno Jovica za kojeg je poznato da nije hteo da potpise za nas (odigrao je samo jednu ili dve prijateljske) i da je spavao u kolima da bi ga primio voljeni klub (objasnicu sve ove brojke ako je potrebno), balans je definitivno tu.

Nije u skladu sa uslovima korišćenja Zasto bre, zasto?!