Za ponos, ovako su Slovaci predstavili Zvezdu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.08.2018.
10:27
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je ekipa koju prilično poštuju u Slovačkoj što se može videti i u njihovim medijima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je favorit protiv Spartaka iz Trnave, pišu mediji u Slovačkoj.

Juče smo od našeg izveštača iz Slovačke Dragana Milosavljevića dobili informaciju da svi govore o utakmici Spartaka i Crvene zvezde, da je veliko interesovanje, kao i da su organizatori uplašeni jer će stići veliki broj navijača iz Srbije, ali i iz okolnih mesta i same Trnave u kojoj živi i radi veliki broj Srba.

Posebno se napominje Beč koji je nekih 100 kilometara udaljen od Trnave, očekuje se prava najezda navijača Crvene zvezde i iz tog grada.

Mediji navode i da je Crvena zvezda vrhunski organizovan klub što pokazuju rezultati u Evropi od prošle i ove godine, zaista je pokazano veliko poštovanje prema našem klubu i dodeljen im je veliki broj stranica u novinama. Posebno impresionira naslov da je Crvena zvezda najuspešniji klub istočne Evrope i natpis da 4 miliona ljudi navija za taj klub.

Od ostalih zanimljivosti u vezi Spartaka iz Trnave napominjemo i da je stadion na tržnom centru, a dosta je bilo i žalbi na travu na kojoj će se i igrati drugi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ između Spartaka i Crvene zvezde. Naime, trava pušta zelenu boju, igrači imaju problema da speru farbu sa sebe, često kamuflirani napuštaju teren što ćete imati priliku i da vidite.

Za kraj, još jedna zanimljivost, na tom stadionu je trebalo da gostuje američka zvezda Anastasija, ali je njen koncert otkazan upravo zbog utakmice.

Zvezda slovacka
foto: Dragan Milosavljević

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Saturday, 04.08.2018
12:56

Cinjenica je da primamo jako malo golova i samim tim smo opasan protivnik po bilo koga posto kada se radi scouting nikome nije prijatno da vidi da je tim primio 0.3 gola u proseku na evropskoj sceni u poslednjih 2 godine

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 04.08.2018
11:11

Ovde cemo ih sigurno pobediti , iskreno mislim i tamo.Samo pamet u glavu i to je sve.

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 04.08.2018
10:58

Nema tu šta, Crvena Zvezda i Steaua su jedini klubovi koji su osvajali Ligu Šampiona (ma kakav god njen format bio) s tim što Steaua ima još jedno finale Lige Šampiona, gde ih je Milan dobio 4-0. Kao Grobar kažem da Zvezda uz Steau jeste najuspešniji klub na ovim prostorima, što se tiče trofeja.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 04.08.2018
14:45

Такође и Динамо Кијев, који је два пута освојио Куп победника купова.

avatar
dr Milojević
Saturday, 04.08.2018
16:47

Samo si zaboravio još nešto, Zvezda je zvaničo bila i prvak sveta što Steaua nije iako je imala šansu, ali je izgubila od River Plate. ZATO je ZVEZDA veći klub. Ali od jednog glodara ne očekujem objektivnost. Ne moram reći da je i FIFA priznala tu titulu. To čitav svijet broji samo ne mala grupica glodavaca.