Za ovog momka, Zvezdine zimske pripreme su ''biti il' ne biti''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.01.2020.
17:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napredovao je, dugo se ''kalio'', da li je vreme da konačno dobije pravu šansu?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Jug Stanojev već nekoliko godina važi za jednog od najtalentovanijih Zvezdinih igrača iz generacije '99.

Ovaj krilni fudbaler je u proteklom periodu priključivan prvom timu na pripremama, ali se potom vraćao uglavnom u Zvezdinu filijalu Grafičar.

Tamo je proveo i jesenji deo sezone, postigao šest golova uz tri asistencije na 22 odigrana meča, pa je i ove zime zaslužio da se priprema sa prvotimcima.

Ipak, s obzirom da će na leto napuniti već 21 godinu, čini se da je vreme da se ovoga puta nešto duže zadrži među prvotimcima, naravno, ukoliko iskoristi ukazanu šansu od strane novog trenera Dejana Stankovića.

''Na meni je da se trudim, vredno radim i dajem maksimum na svakom treningu. Uprava kluba i šef stručnog štaba će odlučiti da li ću se vratiti u Grafičar, gde sam igrao prvi deo sezone ili ću ostati u Crvenoj zvezdi.

Prijao mi je staž u našoj filijali, mislim da sam odigrao dobro, i da sam napredovao u svakom pogledu. Naravno, voleo bih da nosim crveno-beli dres na proleće, to je san svakog dečaka koji prođe Zvezdinu školu'', objasnio je Stanojev za klupski sajt.

Što je najvažnije, oseća podršku Dejana Stankovića.

''Strpljiv je. Stalno razgovaramo, savetuje sve fudbalere, a pogotovo nas mlade igrače. On je legenda kluba i veliko ime evropskog fudbala i čast je raditi sa njim. Siguran sam da će nastaviti tamo gde je Milojević stao. Verujem da ćemo konačno osvojiti duplu krunu, vreme je.

Imamo veliku bodovnu prednost, ali nema opuštanja, jer kao što je i Stanković rekao – mi krećemo od nule. Neki mladi igrači će dobiti šansu i možemo samo biti optimisti pred nastavak sezone'', poručio je Stanojev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 15.01.2020
22:27

Ovo je za njega poslednii voz. Ako sad ne uspe da se izbori za mesto u prvom timu Zvezde, onda karijeru nastavlja u Graficaru.