Za "Orlove" nije zaigrao, hoće li za "Zmajeve"?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.11.2016.
20:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Srpski internacionalac iz redova kazahstanske Astane uskoro bi mogao da dobije reprezentativni poziv i obuče dres "Zmajeva".

fca.kz
fca.kz

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde i subotičkog Spartaka Đorđe Despotović (24) uskoro bi mogao da debituje za reprezentaciju na seniorskom nivou, ali ne za onu čijem se pozivu potajno nadao još dok je bio član mlađih selekcija "Orlova".

Momak rođen u Loznici poseduje državljanstvo Bosne i Hercegovine, a "Večernje Novosti" pišu da selektor "Zmajeva" Mehmet Baždarević razmišlja o tome da Despotovića pozove u nacionalni tim.

Nije tajna da je Fudbalska federacija BiH želela da iskoristi to što Đorđe Despotović ima dvojno državljanstvo i da ga promoviše u člana tamošnje nacionalne selekcije, ali se tada napadač Astane nadao pozivu u "A" reprezentaciju Srbije.

Nakon što je upisao 20 nastupa za omladinsku i mladu reprezentaciju Srbije Đorđe Despotović nikad nije bio ni blizu poziva u "A" selekciju zbog čega bi mogao da prihvati Baždarevićev poziv ukoliko ga zaista bude bilo.

Braneći boje kazahstanske Astane u prethodnoj sezoni Đorđe Despotović je upisao 46 nastupa i postigao 16 golova u svim takmičenjima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke