Za njih sinoć nije bilo mesta ni na klupi Zvezde, a da li će baš oni biti Milojevi aduti za derbi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.09.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde ima širok izbor kvalitetnih igrača, pa za sve njih nema mesta čak ni na klupi za rezerve.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević sinoć je pomalo iznenadio sa Čaušićem u startnoj postavi protiv Napolija, mnogi su umesto njega očekivali Brazilca Kafua, jedno od Zvezdinih najvećih pojačanja ovog leta, ali ne samo da Kafu nije bio među starterima, već ga nije bilo ni na klupi za rezerve.

Zanimljiv je bio pogled sinoć na Zvezdinu klupu i zbog još nekoliko igrača za koje nije bilo mesta ni među 18 igrača koji su konkurisali za tim protiv Napolija.

''Prekobrojni'' su sinoć bili i napadač Nikola Stojiljković, zatim još jedno letošnje pojačanje Milan Jevtović, pa Slavoljub Srnić, momak koji je svojim golom prošle zime odveo Zvezdu u evropsko proleće...

Jasno, ''paklena'' je konkurencija za svako mesto u Zvezdinom timu, ali veliki broj utakmica će omogućiti svima njima da dobiju šansu da zaigraju.

Već u nedelju u Humskoj je ''večiti derbi'' i za očekivati je da trener Milojević napravi nekoliko ''rokada'' u timu, ako ne u startnoj postavi, onda bar na klupi za rezerve.

Kafu i Stojiljković su proteklog vikenda protiv Radnika bili strelci u ubedljivoj pobedi od 6:0, s obzirom da sinoć nisu igrali protiv Napolija, biće potpuno sveži za derbi... Bilo kako bilo, trener crveno-belih je na slatkim mukama ove sezone kada je u pitanju izbor igrača.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 19.09.2018
13:13

Borjan
Stojkovic Savic Degenek Rodic
Jovicic Krsticic
Kafu Ben Marin
Boaci! I da ih oducimo od fudbala/.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.09.2018
11:52

Protiv partizana koji god tim Miloje da izvede osvajamo tri boda.

avatar
Man.United99
Wednesday, 19.09.2018
10:51

Kafu, Simic, Javancic, Babic od prve minute a mozda i Srnic, Stoiljkovic i Gobeljic

avatar
Don Silvio
Wednesday, 19.09.2018
10:43

Imamo siroku paletu igraca, mozda i preveliku. Mi konbinujemo menjamo 5 6 igraca evropa prvenstvo. Nisam bas siguran koliko je to dobro. Kad pogledate najjace evropske ekipe njima su sastavi skoro uvjek isto ili uz jednu dve izmjene koje su retke.