Za Njegoša Petrovića je Zvezda odbila 4 miliona evra letos, da li bi sada prihvatila?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.11.2020.
16:34
Izvor: Sportske.net

Uspesi Crvene zvezde u Evropi nisu samo značajni zbog priliva novca u kasu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspela da savlada Gent, a možda i najveći junak jeste Njegoš Petrović, momak koji je fantastičnim golom otvorio utakmicu i samim tim otvorio vrata crveno-belima plasmanu u drugi krug.

Mnogi su se pitali odmah nakon tog gola koja je njegova cena i da li Zvezda planira da ga proda već ove zime.

Odgovor je teško prozreti, imajući u vidu aktuelnu situaciju sa koronavirusom.

Terzić je još prošle zime govorio o Petroviću, Gavriću i Nikoliću kao igračima koje planira da proda preko leta, što se nije desilo baš zbog gore navedene situacije, a izgovorio je i da je cena Petrovića 4 miliona evra.

Ipak, ta suma od Sportinga iz Lisabona je odbijena za Njegoša Petrovića ovog leta, Zvezda se nadala da može bolje da prođe od prodaje ovog fudbalera i ovaj gol samo je dodatno pojačao nadanja u klubu.

Radi se o vezisti koji nije baš briljirao ove sezone, ali je ovaj gol promenio stvari, dao samopouzdanje momku rođenom 1999. godine i mnogi veruju da bi cena mogla dodatno da poraste.

Ne zaboravimo samo da Rad ima pravo na 20% od naredne prodaje, pa bi u slučaju cene od 4 miliona evra, Zvezda prihodovala 3,2 miliona, a Rad 800 hiljada evra.

Realnost u ovom trenutku jeste da cena ne može da ide preko 4 miliona usred činjenice da Petrović nema mesto startera u Zvezdi kada su svi spremni, pa verujemo da bi svi u klubu bili i više nego zadovoljni ovakvom ponudom.

baner




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Friday, 27.11.2020
21:46
avatar
Popay
Friday, 27.11.2020
20:58

Odbijeno 4, a očekuje se pa i prihvatiće se 3M€ ? Hm

avatar
Popay
Friday, 27.11.2020
20:37

Problem ljudi u CZ je što neznaju ceniti svoje ,
Da ga prodaje Mamić bio bi najmanje tih 4x2 ili čak 4x3, znači 8-12 M€,i još bi se i sam ugradio preko toga za koji M....

Sa druge strane u CZ kad kupuje je puno dati vise od 2M pa ni ne možeš kupiti nešto sto valja, ili npr.za Falcinelija 3,5M€, a trenutno možda vredi i 3,5x2 i više, ali i ako se otkupi bilo za 1M€, ili 3.5,sad nebitno izašao bi iz CZ za 1,2 ili 3,7M, i uveliko će se govoriti da se zaradilo -toliko o načinu poslovanja...
Neko će reći, kriza je ,mora se od nečeg živeti, ok ,ali prodavaj onda brate ono što ti je višak, a treba se postaviti da “neki nisu na prodaju”,“možete i njih samo morate papreno platiti,jer su nam je bitni u timu,nismo ih odredili prodati”..ako staviš etiketu “svi su na prodaju “, onda je “aha,treba vam novaca,lako ćemo se dogovoriti”...

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 27.11.2020
19:42

Imaju još 2 utakmice LE, pa može cena i da poraste, ako odigra na vrhunskom nivou. A ako se obezbedi proleće u Evropi, biće prihoda od UEFA-e, pa bi se moglo sačekati sledeće leto, a sad prodati ove starije, ako ih neko hoće.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
18:00

Sad ne moze ispod deset ako hocemo da ga prodamo za male pare..