Za Milojevića rezultat previsok, a šta ga je to iznenadilo u Lučanima?

Autor: Beta Beta
nedelja 01.04.2018.
19:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da rezultat u današnjoj ubedljivoj pobedi nad Mladosti sa 5:2 ne oslikava odnos snaga na terenu.

Screenshot, Youtube/Crvena zvezda
Screenshot, Youtube/Crvena zvezda

Povezane vesti

Zvezda je pobedila Mladost u Lučanima rezultatom 5:2 u 29. kolu Super lige, pretposlednjem pred plej-of srpskog prvenstva.

"Rezultat ne oslikava odnos snaga na terenu, mislim da je previsok i desio se u par minuta. Želeli smo dva gola razlike, da držimo mirno. Imali smo elemenata dobre igre, ali i padova koji nas uslovljavaju da radimo", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

"Lep ambijent, mnogo golova, publika je uživala. Čestitam mojim igračima, čestitam i Mladosti. Okrećemo se narednom protivniku", kazao je Milojević.

Milojević je čestitao domaćinu na fer igri, ali i lepom ambijentu "po dobro pripremljenom terenu" u Lučanima.

"Prijatno sam iznenađen koliko je lepih stvari urađeno u Lučanima i čestitam im na tome", rekao je Milojević i poželeo ekipi Mladosti da ostvari zacrtane ciljeve ove sezone.

Zvezda ima 12 bodova u odnosu nad drugoplasirani Partizan, a Milojević je kazao

"Tih 12 bodova nije 12 bodova, ali šta je, tu je. Ne treba da gledamo na to već da se koncentrišemo na svoju igru. Očekujem mnogo igrača da se vrati jer je bilo problematično da sastavimo 18 njih za protokol. U plej-ofu nas čeka sedam teških utakmica. Sistem je takav i ne možemo ništa da promenimo", kazao je Milojević.

Poslednje kolo regularnog dela prvenstva igraće se u četvrtak, kada će Zvezda dočekati Zemun, a Mladost gostovati Mačvoj u Šapcu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Sunday, 01.04.2018
21:36

U Lucanima petarda puce Pesic im dva komada zavuce.

avatar
Sunday, 01.04.2018
21:30

Ovo postaje veoma problematično. Dva šuta Mladosti i primimo dva gola. Umalo iz trećeg šuta na gol da primimo i treći gol za 3:3. Panika je prisutna u našoj odbrani bez Savića u njoj. Bila bi ozbiljna budalaština da se on proda na leto. Umalo opet da izgubimo bodove na meču na kom smo promašili sijaset zicera.

avatar
Sunday, 01.04.2018
20:05

Želeli ste 2 gola razlike koja garantuju sigurnu pobedu, ali ne i ponižavanje preljubaznog domaćina međutim Pešić gladan golova nakon višemesečnog posta na prvenstvenim utakmicama se otrgao kontroli. Binić će se pobrinuti za regularnost takmičenja da se o ovoj utakmici ne govori javno i ne kalja ugled zvezde i mladosti.

avatar
NemanjaViidiic No1
Sunday, 01.04.2018
20:20

haha hahaha,zeljko pantic licno :D

avatar
Monday, 02.04.2018
09:42

Kod prvog gola, golman Mladosti se baca pre šuta Srnića i to u stranu ostavljajući sredinu gola, a lopta mili po sredini. Cirkus zvezdano i u Lučanima.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Sunday, 01.04.2018
20:44

Moze nam se jer smo mocni u nasoj Srbiji..

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 01.04.2018
20:04

Bravo Miloje majstore,samo napred!!!

avatar
Monday, 02.04.2018
09:53

U pravu si, Milojević je zamenio dvostrukog strelca Pavlovića odmah nakon što je pokušao da izjednači na 3:3, možda je i on lično rekao Krznariću da je bolje baciti se pre nego da protivnik šutne kod svih 5 golova mada je to jedino logično kod penala.