Za kraj ovog istorijskog dana, prelepa poruka engleskog novinara sa ''Marakane''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.11.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Sećate se, pominjali smo ga pre početka meča, oglasio se i posle Zvezdinog trijumfa.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras postala prvi srpski fudbalski klub koji je uspeo da ostvari pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona.

To su crveno-beli učinili na svojoj ''Marakani'' protiv slavnog Liverpula, slavili su rezultatom 2:0, golovima Milana Pavkova.

Preneli smo ranije večeras, posle utakmice, Zvezdini fudbaleri su aplauzima pozdravljeni i od strane grupe navijača Liverpula, a da je njihova pobeda večeras čista kao suza potvrđuje i novinar engleskog Standarda Dejvid Linč koji je bio na licu mesta i utakmicu pratio iz lože na ''Marakani''.

Podsetimo, pre utakmice je bio nestrpljiv da se naš najveći stadion napuni i da čuje te Zvezdine navijače o kojima se toliko pričalo ovih dana.

Ali, ono što je napisao na Tviteru posle utakmice izazvaće još pozitivnije reakcije među navijačima srpskog šampiona.

''Bez obzira na sve negativno u vezi Liverpula, mora se odati priznanje Crvenoj zvezdi. Oni su u potpunosti zaslužili da pobede. A ovi navijači... vau, najbolji koje sam ikada video'', poručio je Linč.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.11.2018
11:20

I Englezi kad vide najbolje navijace na svetu zastane im dah i dive se kad vide sta ima pravi srpski prvak.

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 07.11.2018
10:43

Zbilja jesu, samo kad bi pjesme o politickim temama zamijenili pjesmama o Dejanima Savicevicima, Stojkovicima, Stankovicima, jugovicima, Pancevima, Dzajama... i ima ih puno. Liverpool pjeva svaku tekmu o svojim legendama 40 godina kasnije nadje se minut za King Kenija i ostale. Nasi navijaci samo na pricu cijene svoje legende, gdje je pjesma kako to rade veliki klubovi_? Ali zato repertoar na temu politike imaju za 4 tekme zaredom. Pobrkani su lončići malo imam osjećaj, na Marakani je miting.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 07.11.2018
04:06

Zvezda treba da igra LS svake godine jer je steta da je fudbal uskracen od ovakvih navijaca. Za lepotu i dobrobit fudbala,Uefa neka se postara za neki novi sistem gde cw Evropa da vidi strast prema fudbalu svake godine!

avatar
Wednesday, 07.11.2018
01:44

Sta vam je ložane