ZA EVROPSKU JESEN Partizan rešava norveški rebus za grupnu fazu

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 22.08.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Partizana još dva koraka dele od Lige Evrope, a prvi meč plej-ofa protiv Moldea igraju na svom terenu u četvrtak od 21 časa.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Tribine stadiona u Humskoj biće prazne u najvećoj meri zbog kazneUEFA, na njima će moći da budu samo deca do 14 godina iz školafudbala, što je jedino dozvoljeno u ovakvim situacijama.
 
Dakle, crno-beli neće imati podršku na kakvu su navikli, ali su na pragu velikog uspeha. Partizan posle godine pauze traži put do grupne faze, na kojem ga je prošle sezone zaustavio Bešiktaš.
 
Sada je poslednja prepreka prilično lakša od turskog velikana, jer će izabaranici Sava Miloševića na megdan norveškom Moldeu.
 
I osvajač Kupa Srbije važi za favorita na svom terenu! Zato je Meridian kvota na pobedu Partizana 1,87, a na Molde čak 4.60, dok se nerešen ishod vrednuje sa 3.55.
 
Ne očekuje se mnogo golova u Humskoj, ako ih ne bude više od dva (0-2) dobitak je na kvotu 1.74, dok je na 3+ čak 2.12.
 
Naravno, evropska utakmica iziskuje i brojne posebne ponude, zato smo vam spremili i zanimljive Meridian specijale.
 
Ako verujete da bi Partizan mogao da slavi sa 1:0, 2:0 ili 2:1, kvota je 2.60, dok se gostiju iz Norveške istim rezultatima vrednuje sa čak 5.00. Ukoliko se dogodi da i Partizan i Molde zatresu mrežu glavom, i vi baš to odigrate, Meridian daje sjajnu kvotu 22.00.
 
Što se tiče igrača, kvota da će preporođeni Sejduba Suma biti strelac i asistent je 10.00! Isti učinak Zorana Tošića vrednuje se kvotom 15.00, koliko je kvota i da će Nemanja Miletić postići pogodak glavom.
 
Najviše se veruje u Umara Sadika, pa je kvota 16.00 da će visoki napadač Partizana postići najmanje po gol u oba poluvremena.
 
Sigurno da se navijači Partizana neće buniti ko god da se upiše u strelce, samo da se što bolji rezultat obezbedi pred revanš u Norveškoj, zakazan za 29. avgust u Moldeu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak