Vulićeviću propao transfer u Tursku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.02.2016.
14:47
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan u ponedeljak je dobio ponudu za Miroslava Vulićevića ali nije bilo dovoljno vremena za pregovore sa Turcima pa je transfer propao.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije mogao je da realizuje još jedan odlazni transfer tokom poslednjeg dana zimskog prelaznog roka ali se to nije desilo zbog nedostatka vremena.

Predstavnici turskog Sivasa stupili su u kontakt sa čelnicima Partizana kako bi "brzinski" pokušali da realizuju transfer Miroslava Vulićevića.

Sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev potvrdio je da su Turci uputili ponudu i da su pregovori započeti ali je nedostatak vremena bio prepreka za realizaciju transfera.

Partizanu bi prodaja Miroslava Vulićevića odgovarala jer za poziciju desnog beka konkuriše i Ivan Bandalovski a tu su i mlađe snage iz Teleoptika.

Do dogovora sa predstavnicima Sivasa na kraju ipak nije došlo pa ćemo popularnog Vuleta gledati u crno-belom dresu makar još šest meseci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 02.02.2016
18:47

Tako je prodajte i Vulicevica,i Abubakara,i Bozinova,Lukica i hajd ti Partizane u borbu za opstanak kao i kosarkasi.Srozali nam kosarkaski klub pa hajde sad da srozamo i fudbalski.Zadatak koji je postavljen pred aktuelnu vladajucu garnituru u Humskoj 1.

avatar
Dragan Petrov
Tuesday, 02.02.2016
20:09

Prodajemo sve zbog jednog Zivkovica.

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 02.02.2016
16:07

Mozda bi bilo bolje da smo uspeli da ga prodamo,kako sada stvari stoje Banda je blizi mestu startera tako da ce Vuletu cena do leta verovatno padati,a i decko je odnosom zasluzio da obezbedi egzistenciju.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 02.02.2016
16:05

Dobro je sto je propao! I Stojkovic je u medjuvremenu promenio plocu, ali to ne pisem zato sto nesto zalim za njegovim nedolaskom (naprotiv) nego zato sto je moglo da se desi da nemamo jos jednog desnog beka, a protiv njega sam bio sve vreme. Jeste da beka mogu da odigraju jos i Stevanovic i (Marko) Jovanovic (cak je i Bogosavac na nekim mecevima to igrao u pripremnom periodu, a mislim da je i u prvenstvu isto kao i N. Petrovic), ali, po meni to nije to iako je Bogi bio cak i dosta dobar:-D

avatar
Mihailo Kalpacina
Tuesday, 02.02.2016
17:43

Pises gluposti.