Vulić presrećan zbog debitantskog gola, dao ga je iz omiljene pozicije

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.08.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Vezista je obeležio susret sa ekipom Mladosti u četvrtom kolu Superlige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti


Poveli su u četvrtom minutu, sjajan gol je iz slobodnog udarca postigao Miloš Vulić.

Bivši vezista Napretka je presrećan zbog svog prvog pogotka u "crveno-belom" dresu, a ističe i da ga je postigao iz omiljene pozicije.

"Nije bila laka pozicija za šut, ali mi je svakako omiljena. Malo iskosa sa leve strane, preko živog zida. Dao sam bitan i lep gol, ali važnije je što smo otvorili utakmicu na pravi način. Kada postignete pogodak u ranom periodu meča, imate još veću dozu samopouzdanja.

Pokazao sam sigurnost u igri i bio vođa na terenu, upravo iz razloga što su šansu dobili igrači sa manjom minutažom. Kontrolisali smo igru svih 90 minuta, što je krunisano zasluženom pobedom. Sad smo mislima okrenuti ka meču sa Kopenhagenom
", rekao je Vulić za klupski sajt.

On je u veznom redu igrao u tandemu sa Njegošem Petrovićem, novajlijom iz Rada, koji je sinoć debitovao u novim bojama.

"Odlično sam sarađivao sa Njegošem koji se savršeno uklopio u ekipu. Vremenom će sigurno biti sve bolje, vreme je pred nama", dodao je Vulić.

Zvezda u utorak igra vrlo važan meč protiv ekipe Kopenhagena u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, videćemo da li bi Vulić mogao nakon sjajne partije da dobije priliku.

"Uvek sam tu da pomognem ekipi, na šefu struke je da odluči ko će da igra, u to se ne mešam. Svakako ko god se nađe na terenu daće sve od sebe da pobedimo i prođemo dalje", zaključio je vezni fudbaler srpskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
12:06

Nije to bio gol Vulicu to je bila golcina.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 10.08.2019
13:58

Najavio sam da će rezervisti da vas oduševe protiv Mladosti. Zašto onda neko od njih ne dobije šansu protiv Kopenhagena, nego vam igraju oni na koje kukate kada igraju po severnoj Evropi gde se inače igra najjači fudbal ahahahaha.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
22:00

Pa ti si fenomen jer ovo je prvi put u istoriji da Zvezda igra sa kombinovanim timom prvenstvenu utakmicu, ah, ha, ah,ha, ono kad zivot posvetis trolovanju na vestima o Zvezdi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 10.08.2019
11:52

Naravno da se radovao onakvom golu, pa i on kad se već dogovorio sa zvezdom povlačio je nogu kao igrač Napretka protiv zvezde, pa može da se raduje i kada Rosić ne ispruži ruke.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
12:07

Normalno je da ti trolujes i siris partizanske lazi na svakoj vesti o Zvezdi jer Zvezdi si posvetio svoj zivot, a ne partizanu.

avatar
Mića86
Saturday, 10.08.2019
16:08

jesi na severnoj tribini bio sinoć?