Vulić o fizičkoj spremi igrača Totenhema i očekivanjima pred veliki duel, nema potrebe porediti Sparse i "Redse"

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.11.2019.
15:49
Izvor: Sportske.net

Vezista Crvene zvezde govorio je za medije pred sutrašnji duel na stadionu "Rajko Mitić".

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21h dočekuju ekipu Totenhema u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona.

Duel sa popularnim "Pevcima" ima veliki ulog, pobeda bi Zvezdu značajno približila evropskom proleću, ali bi i Srbiju dovela na korak od 15. mesta na UEFA listi nacionalnih koeficijenata, koje bi našoj zemlji obezbedilo dva mesta u Ligi šampiona od sezone 2021/22.

Strelac jednog od tri gola protiv Olimpijakosa u drugom kolu grupne faze Miloš Vulić, govorio je pred duel o svojim očekivanjima.

"Suvišno je pričati o kvalitetu ekipe Totenhema. Mislim da smo u Londonu ušli dobro u utakmicu, igrali smo ofanzivno, imali veliki broj udaraca na gol. Međutim, primili smo rano pogodak i morali da se otvorimo u ranom delu utakmice. To je veliki hendikep naročito protiv ekipe sa brzim igračima kakva je Totenhem.

Sutra očekujem potpuno drugačiju utakmicu, pre svega zbog pune Marakane, imaćemo veliku podršku navijača. Njihovo prisustvo daće nam vetar u leđa da od prvog minuta izađemo maksimalno motivisano i da se borimo koliko možemo
", rekao je fudbaler Crvene zvezde.

On se dotakao i fizičke spreme fudbalera londonske ekipe.

"Nisam imao puno prilike da igram sa tako dobro fizički pripremljenim igračima, koji igraju na vrhunskom nivou. Utakmica se igra pod pritiskom svih 90 minuta i nema mnogo vremena za razmišljanje. Treba igrati sa što manje dodira. Sigurno da sam poučen iskustvom sa prve utakmice i ukoliko budem bio u sastavu promeniću neke stvari u igri.

Mislim da nema nikakve potrebe porediti utakmicu protiv Liverpula sa sutrašnjom protiv Totenhema, različiti su timovi, sezone takođe.

Ono što je sigurno da ćemo dati sve od sebe i rezultat će na kraju doći kao nagrada
", izjavio je Miloš Vulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 05.11.2019
19:58

Upravo je rekao da su hendikepirani kada treba da napadnu :D