Vuletiću stigla prijava, braniće se pričom o kineskom mudracu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.01.2019.
09:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić prijavljen je od strane direktora Super lige zbog izjava koje je davao posle meča sa Mačvom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije imaće dosta posla u danima pred nama jer glasnogovornici FK Partizan, domaćeg takmičenja i Zajednice Super i Prve lige Srbije još uvek nisu zakopali ratne sekire.

Činilo se da će sve doći na svoje nakon sednice Izvršnog odbora Zajednice Super i Prve lige Srbije, ali su stvari izrečene pre tog skupa ostale aktuelne.

Tako je direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović Disciplinskim organima FSS predao prijavu protiv potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića zbog reči upućenih predsedniku Zajednice Super i Prve lige Srbije Dragomiru Lazoviću.

"Da, Bulatović mi 'na teret' stavlja navodno vređanje čelnika fudbalske organizacije, odnosno predsednika Zajednice Super i Prve lige Srbije Dragomira Lazovića", potvrđuje u izjavi "Žurnalu" Vuletić.

Profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu ne razume kako su se Vladimir Bulatović i Dragomir Lazović pronašli u njegovim izjavama.

"Možda Bulatoviću smeta čuveno delo Ljubomira Simovića 'Boj na Kosovu', sa alegoričnim opisom: 'Šta biva kada se topuzina da buzdovanu'. U prevodu, šta biva kad se nenadležni organi bave pravnim stvarima u kojima su neuki! Ko je od njih dvojice topuz, a ko buzdovan, ne znam. Nije mi jasno kako su se oni prepoznali u ovoj alegoriji", dodaje Vuletić.

Potpredsednik kluba iz Humske dodaje da će pred Disciplinskom komisijom FSS kao Kočićev "Jazavac pred sudom" braniti optužene "Ljubomira Simovića, Branislava Nušića, Jovana Steruju Popovića, Petra Petrovića Njegoša i Radoja Domanovića". Dodaje još da će ispričati "kinesku priču o mudracu".

"Zahtevaću saslušanje pred Disciplinskom komisijom FSS, na kojem ću da pripovedam drevnu kinesku priču o mudracu Vla Bu La i njegovom učitelju i mentoru Dra Go La. Biće to pripovest o naporima ovih kineskih mudraca da odrbane višu silu od sile prava!", poručuje Vladimir Vuletić.

Posle svega rečenog, jasno je samo da bura nastala zbog uslova u kojima je odigran prvenstveni meč između Partizana i Mačve neće biti okončana tako brzo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Monday, 14.01.2019
12:35

Ovaj je pun mudristi prosto da mu se pozavidi, samo nikako taj mudrac da objasni kako sa tolikom mudroscu dovedose klub do propasti i debelog minusa.... a navijaci njihovi izgleda vole ove bajkice koje im ovaj murac prosipa svakog dana... samo tako nastavi ....

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 14.01.2019
12:33

Ja sam da ovaj partizanov Njegus ostane dozivotno u partizanu.

avatar
Slobodan Dragojevic
Monday, 14.01.2019
11:08

Nekima smeta njegova pojava,nekima smeta njegovo stalno citiranje ovoga ili onoga ali jedno je tačno,čovek je uvek u pravu!

avatar
paok
Monday, 14.01.2019
13:32

Sta je u pravu. Koja je njegova funkcija, da se svadja sa svima i pise saopštenja. Od uprave niko nije u pravu, svi lazu i petlja ju.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 14.01.2019
19:05

Jedini ti malo pises realno a i vidis situaciju u tvom klubu.Ovaj gore odusevljen Vuleticem kao da je to najbitnije,kakav mozak :)

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 14.01.2019
14:33

Hahah,da da,vodi ga kuci!