Vuletić prozreo ''Terzićev plan'': ''No pasaran!''

Autor: Darko Mitrović
petak 31.07.2020.
14:35
Izvor: Sportske.net, b92.net

Potpredsednik Partizana pokrenuo novu temu, da li će ona zaista biti aktuelna?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Danas počinje nova fudbalska sezona u Srbiji, a potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je u razgovoru za B92.net ukazao na nova dešavanja koja ne idu na ruku crno-belima u borbi da šampionski pehar naredne sezone vrate u Humsku.

On je, naime, izdvojio zaista čudan detalj da je utakmica Napredak - Partizan jedina od svih deset mečeva prvog kola koja će se igrati u popodnevnom terminu u subotu od  17:30h, po pravim tropskim uslovima, dok će svi ostali igrati sat i po, dva sata ili još kasnije, u ipak prijatnijem ambijentu.

Međutim, još čudnije je da se nešto slično, prema njegovim saznanjima,  planira i za drugo kolo.

''Za sledeće kolo planirani termin je još raniji – 17.00 časova. Nije ovo njima prvi put da se ovako ophode prema Partizanu. Kod njih važi pravilo da Partizan leti treba da igra popodne u vreme velike vrućine, a zimi uveče u vreme najveće hladnoće'', istakao je Vuletić.

To nije jedina ''ekskluziva'' koju je Vuletić danas otkrio, već je izrazio i sumnju da će se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić navodno kandidovati za predsednika FSS?!
-
Baner 2

"Tako se za novog predsednika FSS samostalno i bahato već pobrojao delegate i već izabrao alfa doktor Terzić, koji, uprkos činjenici da ceo FSS radi za njega i njegov klub, da mu je sadašnji predsednik zaposlio sina, nije zadovoljan. On želi više. I to iza leđa.

Želi da jedna raja nema dva gospodara i da ne može dva globa trpeti. Menadžerski krugovi koji u njemu vide slamsku spasa i njegov interpolov pasoš sa usavršavanja u Americi, nastoje da već u narednoj sezoni Srbija dobije doktora za predsednika FSS.

Taj plan, o kojem niko ne sme ništa javno da kaže a svi za njega znaju, očigledno ide preko leđa FK Partizan, već anticipirajući Zvezdu kao narednog šampiona. Ako drugi to ne smeju, ja im smem poručiti – no pasaran", poručio je Vuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Friday, 31.07.2020
22:40

Pričajte vi šta hoćete o profi i svom snagam i dalje pokušavajte da ga omalovažavate. Sviđalo se to vama ili ne, a očigledno vam se ne sviđa s obzirom da su svi komentari ispod teksta, komentari Zvezdinih navijača. Vuletić je na vašu žalost veoma pametan čovek. Koliko se sećam, a redovno pratim sve njegove izjave, sve što je rekao bilo je apsolutno tačno. Boli vas što čovek ima dar da prozre svaku nečasnu radnju od strane ljudi kako u Zvezdi, tako i u FSS. Boli vas što se protivi i na svetlost dana iznosi sve mračne radnje vaših miljenika. Izvinite, koliko god da država odnosno politički vrh pokušava da Zvezdu postavi, ostavi i predstavi kao jedini i najveći srpski klub, klub koji i kada nema dobru ekipu, mora ako ne sportskim umećem i nadigravanjem, onda na neki drugi način da osvoji što više titula šampiona ove države, Partizan je, a to morate priznati, ukoliko imate bar malo časti, da Partizan nije ništa mani klub od Zvezde. Profa to zna i logično je da se svim silama bori protiv nečasnih rabota vaših ljubimaca. Naravno, ne mislim na igrače Zvezde. njima svaka čast. Momci pošteno rade svoj posao. Uostalom, niste vi blesavi da ne znate na koje ljude mislim.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 01.08.2020
12:41

Hvala ti Boze sto grobari podrzavaju Vuletica.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 31.07.2020
20:59

Evo ga komedijas opet stupa na scenu da svima dadne do znanja da im je titula uskracena pre nego sto je prvenstvo pocelo.

avatar
Ton4i
Friday, 31.07.2020
20:17

A da je primera radi Crvena Zvezda trebala igrati od recimo 16:30 i 16:00h u prva dva kola,nastao bi pravi uragan i hajka na medije.
I jeste malo preterana reakcija,ali nikome nije svejedno,sto nije onda Partizan danas igrao u 20:00,Crvena Zvezda sutra istog termina kada su temperature potaman i resena stvar,a ovako ce uvek biti nekog nezadovoljstva.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 01.08.2020
12:42

Zbog toga sto Zvezda igra na Marakani, a partizan u Krusevcu.

avatar
Gogi-11
Saturday, 01.08.2020
13:16

Ne pravi se glup i ti i profa kada smo vec kod profe zoboraviste vi njegovu najavu o nekim ostavkama posle sezone bez trofeja a mosa bila hihi kako vas vesla ovaj ljubitelj decaka... dakle hteli ste prenose vasih utakmica mediski pokrovitelj lige je arena sport i ona ima udela u odlukama kada se koja utakmica igra e sad ako je i arena terziceva onda smo stvarno jaki... smeta vam sunce kisa sneg do sad vam je u glavnom smetalo posle poraza ali sada ste resili da sto je sigurno pre pocetka kmecite za svaki slucaj ako igraci a imate dobar tim zakazu ili ako grujic zakaze... vi ste stvarno institucija o svim detaljima brinete...jao postenjacina majko mila...

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 31.07.2020
18:41

Колико си јадни и искомплексирани.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 31.07.2020
18:25

Nek ste vec spremili alibi,evo vasi vam vec veruju,nego ne znam sto igrate,istupite,kao onomad sto si pretio posle Mačve:) psi laju karavani prolaze.

avatar
Dorotej
Friday, 31.07.2020
16:47

Ovo u Partizanu postaje akutna paranoja. Kada budu prvi put pretili da će da napuste ligu, treba im to omogućiti po sistemu "putuj igumane, ne brini za manastir".

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 31.07.2020
16:38

Pogledajte koliko para su hrvatska i bosansko-hercegovacka liga dobile za TV prava, a koliko SL Srbije (zvanicno), a sponzor je TV Arena. Ispada da Arena vise para daje bosansko-hercegovackoj ligi nego srpskoj SL ili ostatak novca zavrsava u jednom srpskom klubu. Nigde ne postoji da sponzor jednog kluba (zvezde) odredjuje termine utakmica pa tako nije ni cudo da Partizan igra u najkasnijim terminima zimi po mrazu, a u najranijim terminima leti po paklenoj vrucini. Tako nakon namestenog rasporeda preko zvezdinih filijala dobijamo i namestene termine utakmice preko zvezdinog sponzora.

avatar
Gogi-11
Saturday, 01.08.2020
13:20

A secas se toletove lige kada ste uvek u prvih 5 kola imali za protivnike timove sa dna tabele filijale i timove koji su dosli iz nizih rangova tada vam je bilo lepo... i nista vam nije smetalo i kada se igra i 110 min ali prohujalo to vreme sa vihorom...

avatar
Stefan Lazović
Friday, 31.07.2020
16:04

Rekoh ja da ce da se spuste na zemlju vec posle 5 kola.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 31.07.2020
18:42

Добро је за нас што су овакви људи у партизану.

avatar
x90x
Friday, 31.07.2020
15:58

Ovaj samo o njumu misli, i ne vadi ga iz usta, samo o njemu izgleda prica.
Osim kad ne citira Niegosa...
Prejadno.

avatar
No.1 Gargamel
Friday, 31.07.2020
15:08

vec pocelo a ni prvi sut ne videsmo.

avatar
Man united
Friday, 31.07.2020
15:04

Лети вруће, зими хладно. Па, па, параноја...

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 31.07.2020
22:47

Zašto izvlačiš reči iz konteksta? Čovek je veoma jasno rekao da je satnica partizanovih utakmica van svake pameti, odnosno da se leti, kad je velika vrućina, partizanove utalmice zakazuju u popodnevnom terminu, kad je toplo kao u sahari, a da se zimi satnice partizanovih utakmica podešavaju u poznim večernjim satima kad je hladno i u većini slučajeva, kad je trava na terenu zaleđena.
Nije blesav onaj ko nešto ne zna. Blesav je onaj ko glumi da ne zna, verujući da je pametniji od svih drugih.

avatar
Man united
Saturday, 01.08.2020
13:52

Нисам приметио тај феномен. Нашао човек 2 утакмице, па кука. Не може да буде случајност. Мора неко њих да саботира. Уосталом, данас уопште неће бити висока температура. Тако да ова цела прича пада у воду.

avatar
Gogi-11
Saturday, 01.08.2020
13:22

Proslo vreme karadzica i marjanovica ... pa u fss sedi i bjekovic dal i on radi za Zvezdu zasto se ne buni zasto se savo nije bunio dok je tamo radio....

avatar
Gogi-11
Saturday, 01.08.2020
13:20

U zimi im hladno a u leti im vruce...

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 01.08.2020
12:54

Blesav je onaj ko ne zna ko odlucuje termine odigravanja utakmica ljepi.