Vuletić: "Partizan se izdigao iz pepela"

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.05.2018.
12:16
Izvor: Beta

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić rekao je da se taj klub osvajanjem Kupa "izdigao iz pepela" i da neće biti dozvoljeno da se na bilo koji način poklekne.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je u sredu osvojio Kup Srbije pobedom protiv Mladosti sa 2:1, što mu je treći uzastopni trofej u tom takmičenju.

"Partizan se izdigao kao feniks iz pepela, iz vrlo teške situacije. Partizan ima snagu, volju, dobre ljude, kvalitetnu upravu, sve one koji vole Partizan i koji neće dozvoliti da Partizan na bilo koji način poklekne", rekao je Vuletić za TV Partizan.

Crno-beli su u minuloj sezoni ostali bez šampionske titule ali su u uspeli da prezime u Evropi i da odbrane trofej u nacionalnom kupu.

Igrači su nakon finala kupa dobili voljno, a novo okupljanje pred početak priprema zakazano je za 11. jun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
grobar07
Thursday, 24.05.2018
17:35

imaš pravo Poznavalac. klub nije u pepelu al je u pepelu igra. Kakav uspeh bre. 23 boda zaostatka za Zvezdom i katastrofa od igre. Uspeh Europa? jesta al na krilima rada Nikolića. Kao što reće trener Zvezde, Stojke ih odvedo dalje. Štoperi ispadaju iz igre jer ih trener nezna postaviti. Sumu stavlja na krilo a on doveden za playmakera. Jedino što dobro zna to je govoriti budalaštine kako on igračima nema šta da zameri. Nema ni pravo jer je on jedini krivac. Mi nemamo igre a imali smo je pod Nikolićem. Odi što pre

avatar
grobar07
Thursday, 24.05.2018
17:31

poznavalac imaš pravo. Glavni problem je trtener. Veliki uspesi? kakvi?Evropa na krilima proteklog rada Nikolića i kaoo što kaže trener Zvezde, Stojke ih odveo u ligu. 23 boda zaostatka u prvenstvu i katastrofa odm igre. Štoperu mu ispadfaju iz igre jer ih nezna postaviti. Sumu stavi na krilo a doveden za playmakera. Ne zna postaviti igareć, jedino što zna je da prića budalaštine kako nema šta da zameri igračima. nema in pravo da im bilo šta zameri jer je on jedini krivac.Mi nemamo igre

avatar
grobar07
Thursday, 24.05.2018
17:27

nije se izdigao is pepela jer ni nije bio u njemu. demagogija. al biće u pepelu ako ga vodi ovaj trener.Fantastičan uspeh? kakav? 23 boda minusa Zvezdom, Europa na minulom radu Nikolića, igra katastrofa. A čovek pun sam sebe lapa priče kako nema šta da zamri igračima. naravno da nema šta jer mora da zameri sebi je nema pojma. Obrana mu je rupa jer nezna da postavi igraće. Sumu postavlja za krilo a on je doveden kao playmaker. Jedino rešenje i spas za Partizan je da on ode

avatar
Poznavalac
Thursday, 24.05.2018
16:11

izdigao se??treba reci pravim imenom,a to je da je klub u pepelu i odavno nije bio losiji..pa ove godine je razlika -23,pretprosle bila -32 ili tako nesto..to su rezultati ove uprave,koga briga za nebitni KUp ili tako nesto..ranije smo ocekivali LS,a sada se ulaskom u smesnu ligu uefa pravi kao da smo istu osvojili..klub je dotakao dno u svakom smislu..

avatar
Red forever
Thursday, 24.05.2018
16:09

Evo odličnog primera kako se prodaje demagogija. Nisam simpatizer Partizana, ali se trudim da uvek budem realan, i ovo što ovaj lik pokušava da " progura" je uvreda za svaki zdrav razum.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 24.05.2018
13:01

Koje pranje mozga, pa ko ga je stavio u pepeo nego ti “dobri ljudi”

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
12:18

-Uprava i SD nisu reagovali kada su navijaci postrojavani na platou ispred juga i "upucivani" po slobodnom nahodjenju malo na Istok (sa kupljenim kartama za Istok) malo na jug (sa kupljenim kartama za Istok), samo da bi brojnost na Jugu bila vestacki povecana. Podseca li vas to na raznorazne mitinge kada ljudi po komandi moraju da idu, bez obzira da li to zele ili ne? Naprotiv, pomagali su im u tome.
-Uprava i SD nisu reagovali kada su "junaci" sa juga uletali na Istok i prebijali ljude zbog nepodesnih skandiranja.
-Uprava i SD nisu reagovali kada su igraci morali da nose majice sa likom tipa "koji je zadnjih pet godina navijao za Partizan", cak sta vise, oni nisu ni znali za tako nesto. Ali je zato Pera morao da bude kaznjen zbog proslave gola sa dve leve kopacke, a julovac na pinku morao da se opravdava za taj "drzak" potez. Nema veze sto ti je taj neko omalovazio fudbalere svojom izjavom...
-SD je navijace FKP nazvao misevima. Drao se na novinare zbog nezgodnih pitanja. Podseca na neke politicare, jel da?
-Uprava nijednom nije organizovala pres povodom klasicne otimacine stadiona od strane drzave.
-Uprava i SD se nisu nimalo potresli zbog losih rezultata u zavrsenioj sezoni. SD nam je otkrio i novitet kada je u pitanju derbi. Dakle, ako nam pobeda u derbiju ne donosi titulu, onda je to derbi bez naboja, i nije vredan truda igraca da pobede u istom, pa sledbeno tome, ni poraz u takvom derbiju nije tragedija, i ne posmatra se kao neuspeh.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
12:18

Ne, nije. Mozda kao feniks iz pepeljare.