Vuletić: "Autor saopštenja opsednut Partizanom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.10.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić osvrnuo se na saopštenje koje je "večiti" rival izdao posle duela u Čačku.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su novi prvenstveni trijumf na gostovanju Čačku ali je način na koji je aktuelni šampion stigao do pobede izazvao prašinu.

Sudijski analitičari smatraju da je sudija "poklonio" faul gostima u petom minutu nadoknade nakon kojeg je Zoran Tošić postigao pobedonosni gol, a saopštenjem se u nedelju uveče oglasila i Crvena zvezda.

Svoje viđenje saopštenja "večitog" rivala dao je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić koji je u izjavi "Informeru" poručio da je pisac opsednut Partizanom.

"Čini se da patološko ponašanje inspiratora i autora saopštenja, koje je pristiglo par minuta nakon odigrane Partizanove utakmice, ukazuje na opsesivno-kompulzivnu obuzetost autora Partizanom, sudijama i Fudbalskim savezom Srbije. Razumem teško stanje duha u kom se pišu hitna saopštenja, pa se u jednoj sezoni jedan isti sudija naziva oličenjem kvaliteta, a u narednoj oličenjem diletantizma", poručio je Vuletić.

Povodom dešavanja na utakmici Borac - Partizan u ponedeljak je zasedao i Upravni odbor superligaša iz Čačka koji se potom oglasio saopštenjem za javnost.

U sinoćnoj sudijskoj analizi Igora Radojčića na TV Arena sport rečeno je kako je Novica Anđelovski napravio samo jednu grešku na utakmici, a sa tim se složio i jedan od članova Sudijske komisije FSS Rade Đurović.

Da li će Anđelovski snositi posledice zbog te greške ostaje da se vidi u danima pred nama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Tuesday, 31.10.2017
17:46

dovoljno je reci gol u derbiju posle gol auta! toliko o njima i njenim vernicima!

avatar
magister
Tuesday, 31.10.2017
17:20

Ne treba biti naivan. Analizirao sam snimak, beležio vremena... Naravno da nema govora ni o čemu čudnom. Navodno je na Areni konstatovano da je sudija napravio samo jednu grešku!? Svirajući faul za Partizan, iz kog je postignut gol. Koliko tendeciozno! I to kao zato, što Tošić nije bio u kontaktu s loptom. Znači, kad igrač dobije pas u dubinu, ako ne pipne loptu, možeš ga saplitati kol'ko 'oćeš? Gluposti. Ovo rade da bi se sakrilo koliki i kakav sve pritisak vrše na sudije, na FSS, na sve, jer MORAJU (tako misle) da osvoje JSL ove godine.

avatar
Delija sm
Tuesday, 31.10.2017
16:32

Al je potprecednik nacitan tako druze neces zadrzati funkciju u fudbalu se traze rezultati a ne izjave o voljenom klubu, tesko tebi i sportskom direktoru ako nezaigra partizan bez pomoci drugih, a vi ako mislite da partizan igra lepo i da do pebeda... dolazi zasluzeno e onda vam i ja zelim da igrate tako do kraja sezone

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 31.10.2017
12:47

Posto mi je iz nekog razloga zabranjeno da dajem komentare na neke vesti,onda da probam ovde. Sto se nadoknade vremena u Cacku tice,nadoknada NIJE SMELA BITI DUZA OD TRI MINUTA! Sada cu da objasnim,u poluvremenu je fk partizan izvrsio 2 izmene,u prodzetku fk Borac 2 izmene,drugim recima u drugom poluvremenu su bile 2 izmene (to je 1 minut nadoknade) i 2 gola (jos 1 minut nadoknade) ali da dodamo jos 1 minut,koji se uglavnom dodaje na utakmicama,to iznosi 3 minuta,samim tim faul u NAPADU nije smeo biti dosudjen jer je predvidjeno vreme za igru proslo i jer nije bio faul!

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 31.10.2017
12:42

Posle one bruke oko sudije ''Grobara'' a on na Zvezdinim utakmicama, ne znam odakle im vise obraza da se javljaju.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 31.10.2017
12:19

Samo napred skenderberg!

avatar
Brainless
Tuesday, 31.10.2017
13:21

mozes ti i na stadion da ih bodris...nije lako kad prorade koreni