Vule kapitenski - Ovako treba da razmišlja svaki reprezentativac Srbije!

Autor: Beta Beta
subota 13.10.2018.
13:25
Izvor: Beta

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Vukašin Jovanović rekao je nakon overenog plasmana na EURO 2019. nešto što bi trebalo da bude moto svakog momka koji nosi dres sa državnim grbom.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije za igrače do 21 godine plasirala se u petak na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, pošto je kolo pre kraja odigrala nerešeno bez golova s Austrijom i obezbedila prvo mestu u kvalifikacionoj Grupi 7.

"Ovo je veliki dan za mene, jako sam ponosan što sam sa trakom oko ruke predvodio svoju generaciju do Evropskog prvenstva. Nijedan ugovor i nijedna titula u fudbalu ne mogu da se mere s nastupom za nacionalni tim", rekao je kapiten generacije Vukašin Jovanović.

Srbija je do jučerašnje utakmice imala maksimalan skor (8-0), a činjenica da su "Orlići" kolo pre kraja i dalje bez poraza daje nadu da se na kontinentalnoj smotri može do uspeha.

"Mislim da stvarno imamo šanse u Italiji, pogotovo ako na šampionat odemo u najjačem sastavu, odnosno ako s nama budu četvorica, petorica igrača koji su prešli u 'A' selekciju", rekao je Jovanović.

On se zahvalio publici na podršci i izrazio nadu da će u poslednjem kolu protiv Jermenije biti još više publike, s kojom će proslaviti plasman na EP.

Njegov saigrač Danilo Pantić istakao je da je ponosan zbog plasmana na kontinentalni šampionat.

"Bila je jako teška utakmica. Oni su došli da ne izgube, a to i ostvarili. Mi smo imali neke šanse koje nismo iskoristili i ovo je na kraju realan rezultat i to onaj koji nas vodi na Evropsko prvenstvo. Ponosan sam zbog tog uspeha koji smo ostvarili. Sada možemo da budemo srećni", rekao je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Saturday, 13.10.2018
13:35

Decko je smesan platili bi oni nevoljnici iz Bordoa da ga neko uzme al nece niko sa svih pozajmica je expresno vracen.