Vukanović: "Vreme za naplatu..."

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.05.2019.
15:37
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mladosti "svim silama ići na pobedu" kako bi na kraju s navijačima proslavila titulu šampiona.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde još jedan trijumf deli od osvajanja šampionske titule.

"Važna tri boda su i igri, najvažnija u ovoj sezoni. Ići ćemo svim silama na pobedu, da se pokažemo u što boljem svetlu. Probaćemo što ranije da dođemo do prednosti, da uvedemo utakmicu u miran tok i da na kraju imamo najlepše slavlje sa našim navijačima do sada", rekao je Vukanović za klupski sajt.

Priliku da sa svojim navijačima proslave titulu imaće u nedelju kada će od 18.00 dočekati ekipu Mladosti.

"Isticali smo mnogo puta koliko nam je važno osvajanje titule, za to se pripremamo i borimo. Lideri smo na tabeli cele sezone i došlo je vreme da to i naplatimo u nedelju", rekao je Vukanović.

Ekipa Vladana Milojevića juče je pobedila Vojvodinu u Novom Sadu sa ubedljivih 5:0, a Vukanović je bio strelac drugog gola.

"Ovaj pogodak mi je posebno drag, jer sam zatresao mrežu u Novom Sadu posle mnogo godina. Mogu da budem zadovoljan svojim učinkom na prethodne dve utakmice, ali uvek zelim da se usavršavam i znam da će to tek doći na svoje i da će uslediti još više golova", rekao je on.

Vukanović je naveo da je njegovoj ekipi, dok nije ušla u ritam, bilo teško u prvih desetak minuta meča na "Karađorđu".

"Sve je bilo mnogo lakše posle prelepog gola koji je postigao Milan Pavkov, a sigurno nam je najviše prijalo slavlje ispod tribine na kraju", rekao je Vukanović i zahvalio navijačima na podršci u Novom Sadu.

"Gde god igramo imamo neverovatnu podršku, o atmosferi na Marakani nema potrebe trošiti reči. Verujem da ćemo u nedelju zahvaliti našim navijačima na podršci osvajanjem šampionske titule", rekao je Vukanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 02.05.2019
21:12

Не запињите превише😀😉

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 02.05.2019
19:16

Чак и ало изгубите од Младости нико вам неће замерити,