Vujaklija ima poseban motiv da protiv Partizana postigne dva gola! Još ako ga Grof upari sa Boaćijem...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.04.2017.
09:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle subotnje utakmice između Crvene zvezde i Spartaka, jasno je da na ulasku u odlučujući deo sezone, trener aktuelnog šampiona ima još jedno odlično rešenje u napadu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Prvih nekoliko kola prolećnog dela Superlige, kada je Crvena zvezda u pitanju, obeležio je novajlija Ričmond Boaći, a kada se on preselio na klupu protiv Spartaka, svoju priliku da pokaže šta ume na najbolji način je iskoristio Srđan Vujaklija.

U svojoj prvoj utakmici kao starter u Zvezdinom dresu, Vujaklija je postigao dva gola i doneo sva tri boda ekipi Miodraga Božovića protiv gostiju iz Subotice (2:1), pa će šef struke crveno-belih do kraja sezone biti na slatkim mukama kome od dvojice pomenutih napadača dati prednost među prvom jedanaestoricom.

Tokom vikenda među komentarima navijača Crene zvezde primetna je i želja da se popularni ''Grof'' odluči za tandem Boaći-Vujaklija, sa kojim bi, po njihovom mišljenju, Zvezdin napad bio još ubitačniji.

A u iščekivanju Božovićeve odluke, Vujaklija uživa u plodovima svoje odlične partije pred ''Delijama'' i ne samo to, jedva čeka da nešto slično ponovi i u 154. ''večitom derbiju'', naravno ako bude dobio priliku da zaigra.

U intervjuu za današnji ''Žurnal'', Zvezdin napadač je poručio i da će otkriti zbog čega golove proslavlja ''sviranjem violine'', ali pod jednim uslovom - ako protiv Partizana postigne dva gola!

''Dogovoreno! Složiće se i moja supruga'',
poručio je Vujaklija.

Priznaje da je očekivao kiks Partizana u Nišu, ali crno-beli su slavili sa 2:0, pa se Zvezdina bodovna prednost nije povećala sa već dugo aktuelnih ''plus šest''.

''Neizvesnost se nastavlja, biće gusto i jedva čekam derbi! Očekivao sam da crno-beli ne pobede u Nišu, ali su ipak uspeli...'', istakao je Vujaklija.

U Zvezdu je došao iz čačanskog Borca posle šestomesečne pauze, u međuvremenu je mao i ponudu iz Kazahstana, ali izgleda da je vredelo čekati dolazak na Marakanu. Sada ima još jedan cilj.

''Voleo bih da ostanem što duže u Zvezdi'',
zaključio je Vujaklija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 03.04.2017
18:42

Nisu mu javili da su na poslednja dva derbija jednom šutnuli ka golu Partizana ...nećemo nikad saznati za tu violinu mada čim bude dao gol Surdulici neće moći da izdrži.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 03.04.2017
21:51

Vi ste mnogo vise :)

avatar
Monday, 03.04.2017
18:40

Evo, ako vam budu sve utakmice do kraja regularne očekujem da skoro nijednu ne pobedite. To bi bilo realno jer pojma nemate. Ona dva gola sam kao duh sa ivice peterca daje dok se protivnički igrači međusobno čuvaju.

avatar
Aleksandar Bugarcic_fb
Monday, 03.04.2017
21:35

Ma Leonardo vas je biser...nBrazilac obican glumi neku zvezdu ovde u Srbiji da valja nesto igrao bi u jacem klubu,a Vujaklija je mlad i buduca nada Srbije...Umesto da postujes ovakav srpski biser ti ga pljujes SRAM TE BILO!!!!

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
10:06

Ko je tebi dao plus, mama da mu place...

avatar
Vanja Grubač
Monday, 03.04.2017
23:32

Biser...da je vredeo čemu već bi ga odveo Ramadani

avatar
crvena zvezda le
Monday, 03.04.2017
23:09

Nije bas mlad on je 1988 godiste.Pre neki dan je napunio 29 godina.

avatar
Scarface
Monday, 03.04.2017
13:23

nema bozovic petlju da u derbi krene sa dva napadaca.to svi znamo.a sto se tice vukajlije brzo je poleteo u nebesa.neka bude srecan ako odigra jos koji minut do kraja sezone.o ta dva gola u derbiju moze samo da masta.

avatar
Joey Barton
Monday, 03.04.2017
10:42

In you'r dreams.