Vujadine, oprez! Zvezdi treba hladna glava!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.10.2018.
18:18
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nadamo se da neće ni biti u situaciji da reaguje na ovakve stvari.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle pariskih 1:6, fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje još jedno pakleno teško gostovanje, ovoga puta na ''Enfildu'' protiv Liverpula, u trećem kolu Lige šampiona.

Crveno-beli žele da u sredu poprave utisak iz Pariza i eventualno ponove ono što su uradili prošle sezone na gostovanju Arsenalu u Ligi Evrope, kada su osvojili bod u utakmici bez golova.

Ali, kako se utakmica približava, sve češće se spekuliše i na temu eventualnih novih provokacija Džerdana Šaćirija, a imajući u vidu ono što je radio na Svetskom prvenstvu, u utakmici reprezentacija Srbije i Švajcarske.

Vujadina Savića tada nije bilo u našem nacionalnom timu, ali je nedugo posle te utakmice prokomentarisao Šaćirijeve provokacije i otkrio kako bi reagovao da se u tim trenucima nalazii na terenu.

''Kada si na terenu radi adrenalin, nije kao kada si van terena. Sigurno da bi bilo najpametnije da se ne reaguje na tu provokaciju, ali poznavajući sebe, verovatno bih na neki način reagovao.

Ali, kada predstavljate Srbiju i Zvezdu, morate da budete svesni svojih postupaka i odgovornosti, ne smete da obrukate grb koji nosite, potrudio bih se da ne reagujem na tu provokaciju, ali je jako teško ostati imun na to.

Prozivanje je normalno, mislio sam na neki fizički kontakt. Ali verbalno mu ne bih ostao dužan sigurno. Šta bih mu poručio, to nije za novine''
, izjavio je Savić krajem juna za ''Telegraf''.

Kako sada stoje stvari, Savić i Šaćiri će u sredu biti oči u oči, ali nadamo se da Zvezdin kapiten neće nasedati na eventualne slične ispade švajcarskog reprezentativca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.10.2018
18:47

Kolko je sad, jel bar 3 razlike? Recite nam da uzmemo koju paru.