Vujadin Savić posle utakmice otkrio šta su Litvanci govorili o Zvezdi

Autor: Beta Beta
sreda 25.07.2018.
09:13
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde rekli su da je ostvaren odličan rezultat protiv Suduve koja je pobedjena sa 3:0, ali da ne sme biti opuštanja u revanšu u Litvaniji.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć pobedila Suduvu sa 3:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Imamo odličan rezultat pred revanš, sigurno je da smo favoriti, ali ne smemo da se opustimo. Moramo ponovo da damo sve od sebe kako bismo ostvarili cilj, a to je plasman u Ligu šampiona", rekao je Savić posle utakmice u Beogradu.

"Presrećni smo zbog rezultata i pobede. Igrali smo veoma pametno i strpljivo, na kraju se to isplatilo. Stručni štab je odradio odličan posao kada je analiza protivnika u pitanju. Znali smo tačno šta će da rade i kako će da igraju. Čuo sam da su posle utakmice komentarisali kako smo ih pročitali u svakom segmentu, to je još jedan dokaz da smo se sjajno pripremili", kazao je Savić.

Posebno mu je bilo drago zbog strelca prvog gola Lorenca Ebisilija.


"Drago mi je zbog Ebisilia što je postigao prvenac i ovacije publike kada je izlazio iz igre. Mnogo je važna ta hemija između igrača i navijača i siguran sam da će njemu podrška sa tribina biti dodatni motiv, kao što je i svima nama", naveo je Savić.

Filip Stojković
je rekao da je zadovoljan što ekipa diže formu.

"Odlično smo pripremili utakmicu, maksimalno fokusirano ušli u meč i pružili smo partiju podjednako dobru kao neke iz prošle sezone. Od samog starta smo imali dosta šansi, brzo smo otvorili utakmicu i to nam je mnogo olakšalo posao. Mi koji smo igrali prošle godine novajlijama smo rekli da moramo borbeno da uđemo u utakmicu, da će to podići i publiku, koja će nama dati dodatnu snagu.Tako je i bilo, publika nas je nosila i oni su mnogo zaslužni za ovu pobedu", rekao je Stojković.

Nemanja Milić je kazao da je najvažnija pobeda bez primljenog gola.

"Najvažnije je da smo pobedili i da nismo primili gol, time smo ispunili cilj. I ranije sam igrao na poziciji špica, nije mi to strano. Trudim se, dosta trčim i zadovoljan sam kako sam odigrao. Imao sam neke šanse, ali kod nas u ekipi zaista nije bitno ko daje golove, važno je samo da pobedjujemo", kazao je Milić.

Revanš će se igrati sledeće srede u Litvaniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
12:53

Naravno da ih je srpski Murinjo procitao kao otvorenu knjigu kao i sve druge protivnike. Ja sam ga najvise kritikovao posle katastrofalne igre protiv Florijane i Irtisa, ali na utakmici protiv Sparte iz Praga sam shvatio da sam pogresio i na ljudski nacin sammu se izvinio i od tad sam ja taj ko ga najvise hvali.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
12:14

Zvezdo blago Srbiji sto te ima.