Vujadin Savić otkrio Zvezdin problem na pripremama, ali sada će i to biti rešeno!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2018.
12:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

A da nije bilo tog problema, neki drugi igrači možda ne bi pokazali i svoje sposobnosti na nekim drugim pozicijama.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda za sada bez većih problema obavlja pripreme za novu sezonu. To se vidi i po rezultatima u prvim  kontrolnim mečevima u Austriji, gde su savladali austrijski Rid sa 2:0, a onda i kiparski Apolon sa 1:0.

Ipak, ono što je bila teškoća za trenera Vladana Milojevića, jeste manjak igrača na štoperskim pozicijama, posle odlazaka Le Taleka i Frimponga.

Na tu temu je posle utakmice sa Kipranima govorio i novi kapiten Vujadin Savić, koji je otkrio kako su se crveno-beli snašli u tim okolnostima.

''Mislim da smo obe utakmice u Austriji odigrali dobro. Apolon igra slično Apoelu, što je dobro za nas da se bolje spremimo. Na pripremama ovde imamo 'problem' na štoperskoj poziciji jer samo smo nas trojica tu, Babić, mladi Eraković i ja.

Zbog toga nekada neko mora da nam se priključi i pomogne, nekada je to Gobeljić, a nekada Stojković. Žule je igrao sa mnom u paru i odlično se snašao. Dobro je da znamo da može da igra i štopera'', izjavio je Savić, a prenose ''Novosti''.

Ipak, sada će i taj problem biti rešen, pošto je već angažovan Rašid Sumaila iz Gane, a na pragu je i realizacija transfera Miloša Degeneka.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke