Vujadin Savić objasnio zašto je Amkar bio sjajan protivnik za Zvezdu

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 31.01.2018.
19:56
Izvor: Sportske.net

Dobra utakmica u Antaliji između Zvezde i Amkara, evo šta je imao da kaže nakon utakmice Vujadin Savić.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Solidna partija Crvene zvezde u sklopu priprema za drugi deo sezone, protiv Amkara je bilo 1:1, aza utiske smo pitali Vujadina Savića koji je odigrao danas sasvim solidnu utakmicu.

"Amkar je jako kvalitetna ekipa, klasičan ruski tim. Igrali su danas dobro, pravili nam probleme u odbrani. Još uvek su nam teške noge, ali mislim da ćemo biti pravi protiv CSKA", rekao je Vujadin Savić nakon meča.

On je istakao i da je jako bitno to što je ekipa danas igrala protiv ekipe koja igra sa trojicom u zadnjoj liniji (ili petoricom).

"Da, to je jako bitno, slični su u tom pogledu ekipi CSKA. Igraju sa trojicom u zadnjoj liniji, nismo imali mnogo prilike da igramo protiv takvih ekipa u prošlosti i ova provera nam je dobro došla", rekao je Savić.

Danas u sastavu Crvene zvezde nisu bili Kanga i Boaći protiv Amkara, prvi je otputovao u Prag na potpisivanje ugovora sa Spartom, a drugi je počeo drugi meč protiv Sileksa, ali se povredio nakon samo 18 minuta.

"Svi igrači koji su na terenu dali su svoj maksimum i zaslužuju da budu na terenu. Na šefu je da odluči koga će da stavi tim. Nije na meni da sudim", rekao je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke