Vujačić debi u Superligi neće pamtiti po dobru, hoće li igrati u Turskoj?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 12.08.2019.
16:29
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana Igor Vujačić debitovao je juče u crno-belom dresu u šampionatu Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je sinoć razočarao u Kruševcu, odigrali su 2:2 sa ekipom koja do četvrtog kola nije imala ni bod, ali ni postignut gol.

Opomena za "crno-bele" pred važan duel u Turskoj, gde bi sa mladim Pavlovićem u štoperskom tandemu ponovo mogao da zaigra crnogorski reprezentativac Igor Vujačić.

On je letos stigao u redove Partizana kao slobodan igrač iz Zete, ima iza sebe dva nastupa u dresu reprezentacije Crne Gore, a za "crno-bele" je debitovao u duelu sa Malatijom u Humskoj, kada je u finišu odmenio povređenog Ostojića.

Ukoliko se iskusni defanzivac ne oporavi do četvrtka, Vujačić bi, kao što smo napisali, ponovo mogao u startnih 11.

Nakon duela u Kruševcu je govorio i povredi koju je doživeo tokom susreta, razlozima za lošu igru na stadionu "Mladost", ali i predstojećem duelu sa Malatijom u Turskoj, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Dobro se osećam, ništa nije strašno, malo je arkada pukla, ali biće dobro. Normalno za moju poziciju...", hrabro je počeo izlaganje o sinoćnoj povredi, tokom utakmice 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije  Napredak - Partizan, štoper "crno-belih" Igor Vujačić.

On dodaje i da Partizan nije dobro ušao u meč sa Napretkom, kao potencijalne razloge navodi vremenske uslove i opuštenost.

"Dan je pametniji od večeri, pa tako sa ove distance mogu da kažem da nismo dobro ušli u meč, ali da ne znam iz kog razloga.

Ili je bilo do vremenskih uslova ili smo se mi malo više opustili. Sve golove koje smo primili, primili smo iz svojih grešaka što je neshvatljivo. U drugom poluvremenu smo došli do naše igre, stvarali šanse i postigli  golove za izjednačenje uz žal što se nismo vratili sa tri boda kući
", dodao je Vujačić.

Sledi jako bitan meč, Partizan je u Humskoj savladao Malatiju sa 3:1, ali su svi, pa i Vujačić, svesni da ništa nije gotovo.

"Velika lekcija koju smo naučili i arhivirali pred put u Tursku. Malatija nije naivna, imaju opasne igrače po bokovima i ako uspemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz dalje. Ali, pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaborav, a ova posmatra kao da se kreće od nule", zaključio je fudbaler Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 12.08.2019
17:55

U 1p je bio loš, u 2p dobar, ali osim Strahinje nije imao pomoć u odbrani od bekova, Miletić je igrao povređen, a Brežančić nije postojao u odbrani, oba gola mu igrač ušao ispred njega i pobegao, Pavlović je spasio šta je mogao, a osim toga Zdjelar je bio skroz energetski ispražnjen pa je daleko bio od svog nivoa, dok u 1p Tošić i F.Stevanović se uopšte nisu vraćali niti su ulazili unutra kada bi Partizan izgubio posed, a ni Ivanović se nije pretrgao u odbrani. E, sad Vujačić bi bio i junak utakmice pošto je stojički izdržao nameran udarac u glavu i cepanje arkade od Napretkovog napadača koji bi u svakoj normalnoj ligi dobio crveni karton, ali ovde je junak zvezdin sudija koji se slika u zvezdinoj majici. Nove zvezdine zvezde posle Maja Vujovića i onog uhapšenog što krade i na kadetskim utakmicama - njima zvezda može da se ponosi jer na svojim utakmicama nema nijedan duel kakav je najblaži na Partizanovim utakmica, a o fudbalu da ne pričamo.

avatar
Le Tissier
Monday, 12.08.2019
17:00

Voleo bih da proba sa Dingom da vidimo kakav je on, ovaj pojma nema realno.