Vučić potpisao za Vojvodinu, stigao i biser Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.06.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Novosađani imaju visoke ambicije.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično predstavio svog novog prvotimca.

Nakon četiri godine provedene u Zemunu, u kojem je posebno tokom prošle sezone pružao zapažene partije, novi član "stare dame" postao je 23-godišnji levi bek Nemanja Vučić.

"Drago mi je i hvala upravi i sportskom direktoru na tome što su mi omogućili da dođem u Vojvodinu. Kada su me kontaktirali, izneli su mi svoje ideje i planove, te mi je drago da će fudbalski klub Vojvodina tako funkcionisati u budućnosti. Brzo smo se dogovorili i siguran sam da ću umeti da opravdam njihovo poverenje. Ovom prilikom, želim da se zahvalim i svom bivšem klubu Zemunu, u kojem sam proveo prelepe četiri godine i u kojem sam mnogo toga naučio", istakao je Vučić na predstavljanju.

Iako je praktično tek pre dva dana izabran na svoju funkciju, novi sportski direktor FK Vojvodina Nikola Lazetić otkrio je da je klub već dosta toga uradio po pitanju jačanja igračkog kadra.

"Potpisali smo ugovor sa Topićem, koji je jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji, ali mu je ugovor već duže vreme bio problematičan. Sada smo se dogovorili da potpiše ugovor koji je u njegovom, ali i u interesu kluba. Želimo da produžimo saradnju i sa Neškovićem, kome ugovor ističe za godinu dana, jer ne možemo dozvoliti da neko ko je budućnost kluba tako lako ode bez obeštećenja. Sporna klauzula postoji i u Zukićevom ugovoru, ali i sa njim smo blizu potpisivanja novog ugovora i izbacivanja klauzule koja je štetna po klub", napominje Lazetić.

Sportski direktor FK Vojvodina je takođe istakao da je klub postigao dogovor sa mladim fudbalerom Partizana Jovanom Kokirom (19), koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Teleoptiku, te da je ovaj talentovani levokrilni fudbaler takođe postao član "stare dame".

Međutim, prema Lazetićevim rečima, prelazni rok za Vojvodinu još uvek nije završen, pošto je u planu dovođenje još dvojice igrača i to na pozicijama štopera i desnog krila, a takođe je naglasio i da će klub vrlo brzo imenovati svog novog šefa stručnog štaba.

Očekuje se da to bude doskorašnji strateg Radničkog iz Niša Nenad Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
НЕМАЊА
Sunday, 23.06.2019
17:11

Kokir i Vučić bile su Lalatove želje u Radničkom, tako da je očigledno zašto je otišao.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 23.06.2019
15:35

Ako je JK vec negde morao da ode, drago mi je sto je to bila bas Vojvodina.