Vučeline suze radosnice! Hoće li tako i posle Mančestera?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.09.2019.
11:59
Izvor: Sportske.net, Happy TV

Sve zbog Partizana...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Osim predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića, gost Jutarnjeg programa Happy TV prethodnih dana bio je i prvi čovek Partizana Milorad Vučelić.

Tom prilikom je na pitanje voditelja priznao da je zaplakao posle Partizanovog nedavnog plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

''Jeste. To je tačno, nemam šta da krijem, retko čovek ima takve prilike, ali savladale su me emocije, to je bila velika napetost, 70, pa 80. minut, produžetak, pa naše promašene šanse, ta napetost je porasla i bio sam vrlo srećan posle izjednačenja i kraja utakmice, što je za Partizan značilo da ponovo igra u Evropi'', istakao je Vučelić.

Prvi rival crno-belima u grupnoj fazi Lige Evrope biće AZ Alkmar, 19. septembra u Humskoj, ali svi jedva čekaju dvoboje sa Mančester junajtedom u trećem i četvrtom kolu

''Mančester je ogroman, malo je reći veliki klub, jedan od najvećih na svetu i ono što ti ostaje jeste da se nadaš nekom čudu, da dobro igraš, da će Mančester do tada imati dovoljno bodova, da neće igrati u punom sastavu, a ako budu igrali u punom sastavu, možemo se uzdati u sreću'', smatra Vučelić.

Svojevremeno, Partizan je u svojim najslavnijim danima, 1966. godine uspeo da eliminiše Mančester junajted u polufinalu Kupa šampiona (2:0 i 0:1).

''Ja sam gledao tu utakmicu, bio sam gimnazijalac, pamtim i onu flašu... od Džordža Besta u glavu... U međuvremenu su se stvari značajno promenile. Ogromne količine novca, to su sada mega klubovi koji igraju regularna prvenstva, takmičenja u kojima pobeđuje bolji...

Ja mislim da se to može ponoviti. Naš tim ima neke uigranosti, Mančester je velika inspiracija, imamo tim koji igra fudbal, jedina mana nam je neefikasnost koju ćemo, nadam se, izlečiti'', smatra Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 12.09.2019
20:40

Nešto sam mlađi od Vučelića (64), ali sam i ja gledao tu utakmicu i na kraju dobio autogram od Mata Bezbija, koji je sedeo u loži. Imali smo tim, imali smo publiku, imali smo igru, imali smo i malo sreće (koliko se sećam, upravo je legendarni Džordž Best izlazio pred Šoleta sam...).

Za utakmicu protiv Mančestera ne treba posebno ni motivisati ekipu, to su najlepše i najvažnije utakmice u karijeri. *Igrao protiv Mančestera*, ej, ne može to puno ljudi da kaže, a da nisu Englezi. Meni se čini da je važnije dobro motivisati i pripremiti igrače za Astanu i AZ Alkmar. Pobede kod kuće donele bi veliku prednost. Kakva nam je publika, možda je i bolje što je nema, opet bi napravili nešto, pa bi nas možda i izbacili iz LE. Ja uopšte nisam siguran da oni to ne rade namerno (Đenova protiv Italije, JNA protiv Albanije, niz Partizanovih utakmica... kao ne umeju da navijaju drugačije osim da pale, ruše, upadaju na teren, to im je kao nekakvo zadovoljstvo?). A Uprava i policija koji to dopuštaju, oni to sigurno ne rade slučajno.

Zato predsedniče, predstavniče u Partizanu političkih struktura sa vlasti, kaži nešto o svojoj ulozi u svim tim kaznama za klub, koje i te kako utiču na finansije. Šta si ti u vezi sa tim preduzeo? Ili je kriv Žika redar?

avatar
partizan1
Thursday, 12.09.2019
13:02

https://www.transfermarkt.com/jonathas/profil/spieler/58345

Evo besplatan spic, pogledajte samo...

avatar
magister
Thursday, 12.09.2019
20:51

Hanover (koji i nije nekakav velikan) ga je slao na pozajmicu u Kruzeiro, pa nije hteo da potpiše ugovor s njim kad mu je istekao ugovor. Meni to nešto govori.

avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 12.09.2019
12:47

Sklanjajte ga inace cu prestati da citam i vas portal.