Vučelić: "Primer sistematske nepravde"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.09.2018.
23:34
Izvor: Sportske.net

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić čestitao je fudbalerima svog kluba na "briljantnoj partiji" i poručio da crno-beli trpe sistematsku nepravdu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ne mire se u taboru vicešampiona Srbije sa situacijom koja se dogodila u 73. minutu 158. "večitog" derbija.

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić izjavio je posle utakmice u emisiji na TV Partizan da rezultat ne oslikava stanje stvari na terenu i da Partizan trpi sistematsku nepravdu.

"Prvo hoću da čestitam svim fudbalerima i stručnom štabu Partizana. Ovo je bila briljantna partija Partizana. Dominirali smo i bili bolji tim u svim elementima igre", počeo je Vučelić svoje izlaganje.

Utakmica je završena rezultatom 1:1 a izjednačujući gol Crvene zvezde sporan je jer se na osnovu snimka ne može sa sigurnošću utvrditi da li je lopta prešla zamišljenu gol liniju.

"Za golove nisu zaduženi igrači Crvene zvezde nego je zadužen neko drugi. Situacija se ponavlja, gol iz gol-auta... Sudija prvo ne svira gol, pa na intervenciju svira gol. To je jedan primer sistematske nepravde koja se odvija. Nije na nama da kukamo, o tome treba da vode računa oni koji su za to pozvani, da vode računa o regularnosti takmičenja, jer ovo je zaista velika nepravda", poručio je Vučelić.

Vođstvo Partizanu doneo je Rikardo Gomeš u 33. minutu, a remi Zvezdi Ričmond Boaći golom u 73. minutu utakmice.

"Partizan je igrao sjajno, igrao je superiorno. To je bio jedan sasvim novi tim. Čestitam Bati Mirkoviću, kompletnom stručnom štabu i svim našim igračima koji su dominirali i igrali briljantno", dodao je Vučelić.

Predsednik Partizana čestitao je i publici i za kraj konstatovao da su crno-beli u svim segmentima nadjačali rivala.

"U svim elementima mi smo večeras pobedili našeg rivala Crvenu zvezdu, a rezultat govori nešto drugo iz sasvim drugih okolnosti", zaključio je prvi čovek kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 24.09.2018
21:20

Hahahha samo kukate, a gol regularan.

avatar
Man united
Monday, 24.09.2018
17:41

'Nije na nama da kukamo' Па, што онда кукате? Колика контрадикторност.

avatar
Čeki
Monday, 24.09.2018
02:40

Prva stvar, za gol-aut je u pravu covek. Drugo, ne moze se to uporedjivati sa ovim jer su ovde za gol bili u pitanju milimetri i daleko neizvesnije. Ja mislim da je bio gol jer na snimku, lopta prelazi celim obimom, doduse jedva, gol liniju. Zvezda je imala srece i igrala je kako nisam navikao od nje. Partizan je objektivno bio bolji, ali bolji ne pobedjuje uvek.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 24.09.2018
13:07

Svaki ti cast na komentaru,jedan od retkih.Cinjenica da ste bili bolji I trebali da pobedite da se ovi nasi spuste malo ,da ne misle da se fudbal igra preko izjava u medijima.I meni se cini da je gol,ali isto tako ne mogu da tvrdim kad nemamo odgovarajuci snimak da nam to I pokaze-dokaze.Pozdrav za tebe.

avatar
Čeki
Monday, 24.09.2018
14:09

Ja sam Zvezdas, ali gledam uvek objektivno da komentarisem.

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 23.09.2018
23:50

Evo ga sad i ovaj. Aj samo ti ćuti, leba ti. Ako hoćemo svaki kredit u ovome da izgubimo, onda samo neko od vas treba da se obrati i gotova stvar... suzdržaću se da vas ne nazovem onako kako zaslužujete... a i ne bi mi komentar.

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 23.09.2018
23:46

Da nemate svoje sudije, imali biste 3 pobede.

avatar
ISTINA BOLI
Sunday, 23.09.2018
23:45

Ovo je smesno,cuj nije priznao pa poslusao drugog sudiju,pazi sad,KOME JE TO POSAO :D